„Virgineii” de la HotNews au concediat un MACHO care a „VIOLAT” o CURVĂ!

„Virgineii” de la HotNews au concediat un MACHO care a „VIOLAT” o CURVĂ!

Bă, voi ăștia de la HotNews sunteți „virginei”? Sau doar Pantazi? Și Tăpălagă se uită, vorba ciobanului de Becali din celebrul videoclip în care i-o tot dădea la supt lui Voiculescu? Ce-ați avut, mă, cu copilul ăla care a greșit? Pardon, spunând în public ce gândea. Auzi, Pantazi, ca o culme a ridicolului, i-a mai și dat jegului de Ponta un mesaj de scuze! Știți, măi „virgineilor”, ce-a zis Jigodia Națională când a citit mesajul de voi? Vă cităm din memorie: Bă, să-mi bag pula, au înnebunit ăia de la HotNews!

Despre ce vorbim?

În cursul dimineții, pe pagina de Facebook a Hotnews, a fost distribuită o știre despre Victor Ponta cu comentariul ”Sper să crapi, Victor Ponta!”. Știrea distribuită în rețeaua socială era publicată de news.ro și descria glumele imbecile făcute de cretinul de Ponta pe seama numelui actualului prim-ministru, Dacian Cioloș.

Ulterior, a fost ștearsă postarea cu ”Sper să crapi, Victor Ponta!” și a apărut o altă postare în care redacția Hotnews condamnă limbajul folosit, își cere scuze față de Victor Ponta și anunță că autorul postării a fost ”dat afară”.

Știrea concedierii unui jurnalist Hotnews pentru că a postat pe pagina de Facebook a publicației comentariul ”Sper să crapi, Victor Ponta!” a devenit virală în ultimele 12 ore, fiind comentată de mii de persoane în rețele sociale. Pe bună dreptate, vorbim despre „jignirea” unui personaj despre care chiar mă-sa a declarat că a vrut să-l avorteze!

S-a deschis chiar și o petiție online în care jurnalistul este declarat erou și prin care se cere anularea deciziei de concediere. Astfel, aproape 900 de persoane au semnat petiția în șapte ore.

Băiatul, Sebastian Rotaru, spune că a greșit

„Vreau să anunț, în mod oficial, că postarea de pe contul de Facebook al HotNews.ro, referitoare la Victor Ponta a fost postată de mine. Nu a fost cu intenție, era doar o părere personală pe care am vrut să o împărtățesc pe propriul meu meu cont. Din greșeală, am încurcat pagina de share și postarea a apărut pe HotNews. Îmi cer scuze public întregii redacții”, scrie pe pagina personală Sebastian Rotaru.

Întrebat de ăia de la România Liberă ce statut avea Sebastian Rotaru, din punct de vedere legal și dacă a fost concediat cu respectarea Codului Muncii, Dan Tăpălagă a răspuns că între acesta și societatea comercială care operează Hotnews exista un contract de drepturi de autor, încheiat în aprilie 2016.

Contractele de drepturi de autor nu încetează prin proceduri stricte, ca în cazul celor de muncă reglementate prin Codul Muncii. În formatul standard aceste contracte conțin o clauză de reziliere prin voința unei singure părți sau de comun acord, fără termene de preaviz. Întrebat dacă nu e exagerată încetarea colaborării, având în vedere că este o greșeală involuntară, Tăpălagă a răspuns:

”Semna cu numele acesta sau cu inițiale, cum facem toți. Scria pe site și mai punea și pe Facebook. Standardele Hotnews le stabilim noi, iar asta a fost foarte foarte grav, dovadă că toată presa titrează că e o gafă incredibilă și un derapaj atribuit Hotnews. Este o gafă nefericită și îmi pare foarte rău pentru el. Dacă vrea să vorbească cu voi pe Facebook e decizia lui, nu avem acceptul lui să vă dăm numărul de telefon”. 

Date fiind aceste evenimente, și aflând despre aceste standarde înalte ale acestor „fetițe” deontoloage în a apăra jeguri ca Ponta anunțăm oficial că încetăm orice promovare, prin preluare, a unor articole din HotNews. CÂH!

Scuzele HotNews:

„Unul dintre administratorii contului de Facebook ai hotnews.ro a avut o postare ingrozitoare, inacceptabila, la adresa fostului premier Victor Ponta. Ne cerem scuze public atat lui Victor Ponta, cat si publicului, pentru aceasta postare care nu are ce cauta in spatiul public. Colaboratorul care a postat acest lucru a fost data afara de la HotNews.ro. Reiteram atasamentul nostru pentru decenta discursului in spatiul public si hotararea de a lupta cu orice mijloace pentru a pastra un spatiu public curat. Inca o data, prezentam scuzele noastre”.





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”