Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Printre persoanele care au comentat cazul s-a numărat și Virginia Ruzici, fosta campioană de la Roland Garros,care a lucrat cu Simona Halep timp de 14 ani, înainte de a fi înlăturată în 2022, după ce tenismena a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani este de necrezut. Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici, după pronunțarea verdictului.

„Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și continui lupta ta la TAS!”, a completat Ruzici pe rețelele sociale.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ura nu i s-a domolit și setea de răzbunare o frige necontenit” / Culise din triunghiul Halep-Mouratoglou-Serena

2 Episodul New York, ținut la secret de Toni Iuruc, pentru a o proteja pe cu Halep în relația cu Mouratoglou

3 VIDEO 17 septembrie, ziua în care a murit inegalabilul Dem Rădulescu. Care au fost ultimele sale cuvinte

4 Prietena „oxicomană” a lui Vlad Pascu a povestit cu lux de amănunte la DIICOT cum arătau petrecerile cu droguri de acasă de la acesta: cannabis, cocai…

5 Experimentul suprem / o femeie a consumat fix aceleași suplimente pe care le-a luat Halep