Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Printre persoanele care au comentat cazul s-a numărat și Virginia Ruzici, fosta campioană de la Roland Garros,care a lucrat cu Simona Halep timp de 14 ani, înainte de a fi înlăturată în 2022, după ce tenismena a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani este de necrezut. Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici, după pronunțarea verdictului.

„Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și continui lupta ta la TAS!”, a completat Ruzici pe rețelele sociale.


Citește și:

populare
astăzi

1 Amănunte care dau fiori / Ies la iveală dedesubturile murdare ale unei industrii de miliarde...

2 „Sunt două urme masive de sângerare” / Celebrul detectiv criminalist Untaru, prima ipoteză în cazul morții „Regelui Fițelor”, Andrei Versace

3 Uite un amănunt mai mult decât interesant... Ușor, ușor descoperim o realitate care ar trebui să ne pună pe gânduri...

4 BREAKING A fost prins ucigașul doctoriței de la Brăila

5 Ce se întâmplă? / Planul secret de operațiuni prin care Germania se pregătește de război cu Rusia