Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Virginia Ruzici, dată afară de Simona Halep la ideea lui Mouratoglou

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP). Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

Printre persoanele care au comentat cazul s-a numărat și Virginia Ruzici, fosta campioană de la Roland Garros,care a lucrat cu Simona Halep timp de 14 ani, înainte de a fi înlăturată în 2022, după ce tenismena a început colaborarea cu Patrick Mouratoglou.

„Am fost total șocată când Simona mi-a anunțat verdictul! Patru ani este de necrezut. Continui să susțin inocența Simonei, iar decizia de a face apel la TAS este evidentă!”, a spus Virginia Ruzici, după pronunțarea verdictului.

„Tot sprijinul meu Simona. Îți doresc să fii puternică și perseverentă și continui lupta ta la TAS!”, a completat Ruzici pe rețelele sociale.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 „Ar fi primul val al ofensivei”