Vizită SURPRINZĂTOARE la București!

Vizită SURPRINZĂTOARE la București!

Vizită surprinzătoare! Wolfgang Schäuble, ministrul german al Finantelor, vine in 26 octombrie la Bucuresti. El are programata o intrevedere de o ora cu guvernatorul BNR.

Wolfgang Schauble, ministrul german al Finantelor, unul dintre cei mai influenti economisti ai momentului, va veni saptamana viitoare la Bucuresti, urmand sa aiba intrevederi cu guvernatorul BNR Mugur Isarescu cat si cu omologul sau, Anca Dragu, au confirmat pentru HotNews surse apropiate organizatorilor. Vizita lui Schauble va avea loc in 26 octombrie, acesta urmand sa participe la un eveniment care va reuni economisti sefi din banci, oficiali din Finante si din BNR, invitatiile fiind deja transmise.

"Este un semnal foarte important pentru politicile fiscale guvernamentale, Wolfgang Schauble, fiind un personaj extrem de influent in Europa", au mai adaugat sursele noastre. In 1990 Schauble a fost tinta unui atentat, in urma caruia a ramas paralizat de la brau in jos.

Ministrul german este un politician pragmatic, adept al reducerii fiscalitatii, el propunand recent reducerea taxelor pe venit si pe salarii pentru germanii cu castiguri mici si medii.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”