Vlad Chiricheș, revenire spectaculoasă pe gazon: ”Precizie chirurgicală în intervenții”

Vlad Chiricheș, revenire spectaculoasă pe gazon: ”Precizie chirurgicală în intervenții”

Vlad Chiricheș a revenit pe teren după o pauză de aproape două luni. Fundașul celor de la Cremonese a fost lăudat de presa italiană după evoluția spectaculoasă împotriva campioanei AC Milan.

FOTO EPA EFE

După ce o problemă musculară l-a ținut pe bară timp de aproape 4 luni până în luna ianuarie 2023, a urmat o nouă accidentare pentru fundașul român din cauza căreia nu a mai putut evolua din martie.

Revenirea după două accidentări consecutive nu l-a împiedicat pe Vlad Chiricheș să aibă o evoluție foarte bună pentru formația Cremonese, chiar împotriva campioanei din sezonul trecut, AC Milan. Cremonese a încheiat la egalitate, scor 1-1, partida contra formației aflată în semifinalele Ligii Campionilor.

Chiricheș a fost înlocuit în minutul 73, dar a fost declarat MVP-ul partidei pentru Cremonese. El a primit doar laude din partea presei italiene după ce a avut cifre foarte bune la primul meci după accidentare. Fundașul a avut 7 dueluri câștigate, 6 recuperări, 3 intercepții, două tacklinguri reușite, 4 blocaje decisive, potrivit GSP .

Gazzetta dello Sport i-a oferit nota 7, cea mai mare de la echipa sa.

„Chiricheș a ridicat zidul. Se va ajunge și la era inteligenței artificiale. Momentan, inteligența sa ajută. Experiența, la fel de prețioasă”, a notat celebrul ziar italian.

Ziarul Tuttomercatoweb l-a remarcat pe fotbalistul român despre care a scris că a fost „cel mai bun de pe teren, de departe. A menținut mereu concentrarea la maximum. O excelentă prestație”.

Cuoregrigiorosso a caracterizat jocul fundașului ca fiind de o precizie chirurgicală.

„Cu Chiricheș e cu totul altă poveste”, a titrat site-ul local. „Cu el, ar fi fost cu totul alt sezon, echipa ar fi avut cel puțin 4-5 puncte în plus. O spunem fără nicio îndoială, după evoluția somptuoasă de pe San Siro”, a notat Cuoregrigiorosso.

Cremonese a obținut o remiză nesperată pe terenul rossonerilor. Formația la care evoluează Vlad Chiricheș este penultima în Serie A și are șanse foarte mici să scape de retrogradare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”