Vlad Chiricheș, verdict din partea medicilor. Vești proaste pentru națională înainte de meciurile cu Andorra și Belarus

Vlad Chiricheș, verdict din partea medicilor. Vești proaste pentru națională înainte de meciurile cu Andorra și Belarus

Vlad Chiricheș, căpitanul naționalei, s-a accidentat în partida Sassuolo – Cremonese, iar miercuri a aflat verdictul din partea medicilor: ruptură musculară.

Vlad Chiricheș va vedea din tribună meciurile cu Andorra și Belarus. Foto Sportpictures

Chiar dacă acest gen de afecțiune îl scoate din circuitul naționalei pentru primele partide din preliminariile Euro 2024, staff-ul ”tricolorilor” a decis să mai aștepte în ceea ce-l privește.

Oficialii naționalei au discutat cu Chiricheș și au hotărât să aștepte până în ultimul moment înainte să-l excludă din lot sau să-l convoace. Căpitanul va mai face două investigații pentru a afla cu siguranță cât durează recuperarea și dacă va fi apt la timp, scrie gsp.ro. Totuși, șansele ca el să poată juca în vreunul dintre meciuri sunt minime, deoarece Iordănescu nu-l va convoca dacă nu va bifa măcar o prezență în Serie A până la ora meciurilor din preliminariile Euro 2024.

Drăgușin îi va lua locul

În locul lui Chiricheș ar putea apărea în centrul defensivei Radu Drăgușin (21 de ani), care face meciuri excelente pentru Genoa, echipa din Serie B la care a fost împrumutat de Inter Milano. El chiar a marcat în ultima rundă și a fost inclus în echipa etapei.

Partidele Andorra - România (25 martie, 21.45, Antena 1) și România - Belarus (28 martie, 21.45, Prima TV) sunt primele partide ale „tricolorilor” în aceste preliminarii. Naționala României face parte din grupa I a preliminariilor Euro 2024, alături de Elveția, Israel, Kosovo, Belarus și Andorra. La turneul final se califică primele două clasate.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

2 Ucraina contraatacă și face ravagii pe tronsonul de cale ferată Moscova–Kursk

3 Asta e Rusia, oameni buni!

4 Umilință fără precedent pentru Armata SUA! / Trupe rusești au intrat într-o bază care găzduiește militari americani în Niger

5 Așa o fi?