Vlad Voiculescu spune că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică

Vlad Voiculescu spune că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică

Ministrul Sănătăţii, Vlad Voiculescu, a declarat vineri că nu este mulţumit de direcţiile de sănătate publică şi consideră că la Ministerul Sănătăţii trebuie construită o echipă "puternică".

"Nu sunt mulţumit nici de DSP-uri, nici de felul în care arată Ministerul Sănătăţi în momentul acesta. Sunt foarte multe de făcut. Înainte să îmi dau cu părerea despre ce se întâmplă la Giurgiu sau la Bihor sau în altă parte şi am numit absolut aleatoriu aceste două judeţe... (...) La Bihor ştiu că lucrurile se întâmplă mai degrabă bine. La Giurgiu avem câteva lucruri de recuperat. Dar dincolo de aceste două exemple, cred că mai întâi trebuie construită o echipă puternică la Ministerul Sănătăţii, care să dea exemplu în materie de transparenţă, să dea exemplu în materie de automatizare, de transparentizare, de digitalizare şi cred că lucrurile trebuie arătate prin fapte", a spus ministrul la Digi 24.

Întrebat dacă este mulţumit de felul în care sunt numiţi managerii de spitale, Vlad Voiculescu a răspuns: "Nu este în regulă, dacă mă întrebaţi. Am cerut o situaţie". AGERPRES/(A-autor: Roberto Stan, editor: Antonia Niţă, editor online: Ady Ivaşcu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

4 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo