Vladimir Putin, aflat în vizită în Belarus, s-a plâns de lipsa somnului

Vladimir Putin, aflat în vizită în Belarus, s-a plâns de lipsa somnului

Președintele rus, Vladimir Putin, s-a plâns miercuri, în Belarus, de lipsa somnului cauzată de agenda sa de lucru foarte încărcată. 'Dorm puțin. Alaltăieri, am dormit patru ore și noaptea aceasta, tot patru', a spus Putin, în timpul unei vizite la Minsk, după ce omologul său din Belarus, Alexandr Lukașenko, l-a întrebat cum se simte, consemnează agenția EFE. 'Nu e bine', i-a replicat acesta din urmă, care este cu aproape doi ani mai tânăr decât liderul de la Kremlin și deține puterea din 1994.

Liderul rus a avut marți o zi plină, în care i-a primit pe membrii Guvernului, a purtat discuții cu premierul israelian Benjamín Netanyahu și a celebrat seara cu acesta, la teatrul Balșoi, un sfert de secol de relații diplomatice.

'În toți acești opt ani, am muncit ca un sclav pe o galeră, de dimineață până noaptea' a declarat, în februarie 2008, Vladimir Putin, rezumând activitatea sa din acei ani în fruntea Kremlinului.

Colaboratorul său apropiat și șef al Administrației Prezidențiale, Serghei Ivanov, a afirmat la rândul său despre președintele rus că niciodată nu a cunoscut un om cu atâta putere de muncă. 'Se culcă foarte târziu (...), iar dimineața imediat te cheamă. Când doarme?', s-a întrebat Ivanov.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro