Vladimir Putin: ''Nimic concret'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA

Vladimir Putin: ''Nimic concret'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA

Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri că nu există ''nimic concret'', ci doar ''supoziții'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA și a făcut apel ''să se înceteze cu vorbăria nocivă'' pe această temă, relatează AFP.

''Nu există nimic concret. Nu sunt decât supoziții și concluzii bazate pe aceste supoziții. Asta-i tot. Când există ceva concret, discutăm'', a declarat președintele rus la Forumul de la Sankt Petersburg.

Întrebat despre existența unor elemente, care, potrivit serviciilor americane, dovedesc implicarea hackerilor care lucrează pentru Moscova, Putin a răspuns pe un ton de glumă: ''Este posibil să se creeze o adresă de calculator de unde se dorește ! Și există astfel de specialiști, că se va utiliza adresa ta de calculator acasă, ca și cum copiii tăi ar fi la tastatură !''.

Potrivit unui raport făcut public al agențiilor americane de informații, Rusia a încercat să favorizeze alegerea lui Donald Trump. Kremlinul a negat întotdeauna acuzațiile de ingerință în prezidențialele americane, dezmințind îndeosebi că ar avea legătură cu hackerii aflați la originea scurgerilor de informații referitoare la statul major de campanie al lui Hillary Clinton.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Făbricuța de tutișoare a României / Azi, Dana Budeanu, de care a ajuns să râdă și Mândruță!

2 Faza anului în București: Milionar cu Ferrari de 450k luând curent de la un Uber

3 Doi foști tablagii, sinecuriști PSD, eliminați de la vârful Romarm

4 Fabrica de javre a României / Azi Valentin Stan, antivaccinist

5 Sunt acri strugurii / Andra a plecat de la „Vocea României” după numai un sezon: „Mi s-a cerut să fiu rea”