Vladimir Putin: ''Nimic concret'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA

Vladimir Putin: ''Nimic concret'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA

Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri că nu există ''nimic concret'', ci doar ''supoziții'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA și a făcut apel ''să se înceteze cu vorbăria nocivă'' pe această temă, relatează AFP.

''Nu există nimic concret. Nu sunt decât supoziții și concluzii bazate pe aceste supoziții. Asta-i tot. Când există ceva concret, discutăm'', a declarat președintele rus la Forumul de la Sankt Petersburg.

Întrebat despre existența unor elemente, care, potrivit serviciilor americane, dovedesc implicarea hackerilor care lucrează pentru Moscova, Putin a răspuns pe un ton de glumă: ''Este posibil să se creeze o adresă de calculator de unde se dorește ! Și există astfel de specialiști, că se va utiliza adresa ta de calculator acasă, ca și cum copiii tăi ar fi la tastatură !''.

Potrivit unui raport făcut public al agențiilor americane de informații, Rusia a încercat să favorizeze alegerea lui Donald Trump. Kremlinul a negat întotdeauna acuzațiile de ingerință în prezidențialele americane, dezmințind îndeosebi că ar avea legătură cu hackerii aflați la originea scurgerilor de informații referitoare la statul major de campanie al lui Hillary Clinton.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante