Vladimir Putin: ''Nimic concret'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA

Președintele rus, Vladimir Putin, a afirmat vineri că nu există ''nimic concret'', ci doar ''supoziții'' în acuzațiile de ingerință a Rusiei în alegerile prezidențiale din SUA și a făcut apel ''să se înceteze cu vorbăria nocivă'' pe această temă, relatează AFP.

''Nu există nimic concret. Nu sunt decât supoziții și concluzii bazate pe aceste supoziții. Asta-i tot. Când există ceva concret, discutăm'', a declarat președintele rus la Forumul de la Sankt Petersburg.

Întrebat despre existența unor elemente, care, potrivit serviciilor americane, dovedesc implicarea hackerilor care lucrează pentru Moscova, Putin a răspuns pe un ton de glumă: ''Este posibil să se creeze o adresă de calculator de unde se dorește ! Și există astfel de specialiști, că se va utiliza adresa ta de calculator acasă, ca și cum copiii tăi ar fi la tastatură !''.

Potrivit unui raport făcut public al agențiilor americane de informații, Rusia a încercat să favorizeze alegerea lui Donald Trump. Kremlinul a negat întotdeauna acuzațiile de ingerință în prezidențialele americane, dezmințind îndeosebi că ar avea legătură cu hackerii aflați la originea scurgerilor de informații referitoare la statul major de campanie al lui Hillary Clinton.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

2 Imaginea care arată că ruşii sunt în stare de orice / Să credem în vaccinul lui Putin?

3 Pe „liberala” asta scrie mare Vosganian. Era crudă ca para-n pârg când „vulturul” armean a luat-o sub aripă...

4 Maria, fiica lui Vladimir Putin care a testat vaccinul anti-coronavirus

5 Control la Serviciul Omoruri al Poliției Capitalei după ce mascații trimiși să descindă la casa Duduienilor au…