Vocea României 13 octombrie 2023. O ediție cu multe voci speciale

Vocea României 13 octombrie 2023. O ediție cu multe voci speciale

Trei concurenți au reușit să întoarcă toate scaunele la ediția din 13 octombrie a popularului show TV, Vocea României.

Foto: protv.ro

Vlad Musta, de 24 de ani, din București este student în prezent și solist vocal într-o trupă de cover-uri. Urmează cursurile unei facultăți private, la secțiunea Arta Actorului. Vlad a venit însoțit de o fostă concurentă de-ale lui Tudor Chirilă, Iuliana Dobre. Artistul a ales piesa ”Still Got The Blues” și a întors toate scaunele, fiind aplaudat în picioare de Theo, de Horia Brenciu și de întreaga sală. Theo Rose a mărturisit că ea și Vlad Musta au fost colegi de liceu. „Eu știu la ce nivel faci tu muzică și cred că, la nivelul la care faci muzică, o să te distrezi și să o te bucuri tare de experiență. Vei fi o binecuvântare. Din punctul meu de vedere, ești în top trei voci masculine din sezonul ăsta și tare mi-ar plăcea să vii în echipă”, a precizat Theo. Vlad Musta a ales să meargă la Smiley.

Arina Bădulescu are 21 de ani și vine din Chișinău. Parcursul muzical a început încă din timpul grădiniței, tânăra fiind încurajată de tatăl ei să înceapă să studieze acest domeniu al artei, deși ea dorea să fie medic. După ani de studiu, Arina a ajuns la vorbele tatălui și i-a mulțumit pentru că a încurajat-o să intre în această lume. Ei și-au dorit ca Arina să urce pe scena „Vocea României”, iar prestația tinerei a fost dedicară celor care i-au dat viață. Piesa ”Suus”, cântată în albaneză, a făcut-o pe Arina să întoarcă toate cele patru scaune, Irina fiind primul antrenor care a apăsat pe buton.Arina a ales-o pe Irina Rimes, după ce aceasta a declarat că simte că locul ei este în echipa sa.

Ruxanda Burlacu, a treia concurentă care a întors toate cele patru scaune este din Chișinău și are 17 ani, dar locuiește în București de doi ani. Este elevă la Colegiul Național de Arte Dinu Lipatti, la Actorie, având o pasiune pentru scenă încă din primii ani de viață. Talentul și pasiunea pentru muzică au fost moștenite de la tatăl său, care a învățat-o să muncească din greu pentru tot ceea ce își dorește și să nu lase nimic să îi distragă atenția. După o discuție aprinsă, care a luat naștere între antrenori, în încercarea de a convinge să vină în echipa lor, Ruxanda a decis să meargă mai departe în echipa lui Tudor Chirilă.

O apariție inedită a fost cea a Alinei Jais, interpreta piesei „Unde ești…” care a readus melodia pe scenă, după 20 de ani. Artista a intrat direct în echipa Horia Brenciu & Theo Rose. Alina Jais are 46 de ani, vine din Timișoara și își câștigă existența din muzică și din artă. Talentul vocal și muzical a fost moștenit din familie, reușind să dea lovitura, în urmă cu două decenii, cu piesa „Unde ești”, pe care a decis să o și interpreteze astăzi. Încă din timpul prestației, antrenorii și-au dat seama că este foarte posibil ca vocea care interpretează piesa să fie chiar a Alinei, iar Theo și Horia au apăsat butonul, fiind și singurii care s-au întors.

image

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat