„Vocea României“, cea mai grea decizie pentru Irina Rimes. „A fost momentul în care m-am simțit cel mai prost în concursul acesta“

„Vocea României“, cea mai grea decizie pentru Irina Rimes. „A fost momentul în care m-am simțit cel mai prost în concursul acesta“

Audițiile pe nevăzute s-au încheiat, iar antrenorii și-au ales echipele finale. O regulă nouă a schimbat complet soarta unor concurenți.

Irina Rimes, alături de Pavel Bartoș și Cătălina Hrișcă (stânga) la „Vocea României“ FOTO Pro TV

Tudor Chirilă, Irina Rimes, Smiley & Theo Rose și Denis The Motans și-au completat echipele în ediția de aseară a show-ului de la Pro TV.

Însă, pentru prima dată la „Vocea României“, s-a mai făcut o selecție. „În acest sezon, antrenorii au avut libertatea de a primi în echipele lor un număr nelimitat de concurenți. S-au auzit pe scenă voci excelente și scaunele s-au întors de foarte multe ori, însă regulamentul show-ului spune că în etapa următoare - battle-urile, care vor începe săptămâna viitoare, fiecare echipă va număra doar 14 concurenți“, a explicat Pavel Bartoș.

Astfel, antrenorii care au avut mai mult de 14 artiști în echipă, au fost nevoiți să facă eliminări. Tudor Chirilă a fost cel mai puțin afectat, asta pentru că a avut doar o concurentă în plus, Clarissa Vichi, care, de altfel, s-a retras din concurs, astfel că decizia de a elimina pe cineva nu i-a aparținut cântărețului.

„Vocea României“: câți concurenți au fost eliminați

Însă Irina Rimes a făcut patru eliminări, iar de una dintre concurente, Cătălina Hrișcă, s-a despărțit extrem de greu. „Cătălina, îmi pare rău, dar concursul pentru tine se termină aici, anul acesta“, a spus ea.

Pentru Cătălina Hrișcă a fost cu-atât mai dificil, întrucât era pentru a doua oară la „Vocea României“. Cătălina Hrișcă a mai participat în urmă cu șase ani, atunci când a făcut parte din echipa lui Smiley. La vremea respectivă, ea a părăsit concursul în etapa duelurilor, dar acest lucru a ambiționat-o și mai tare, așa că a venit din nou pentru a-și demonstra talentul. La această ediție, însă, a fost eliminată înainte de dueluri.

Am avut atâtea emoții... A fost momentul în care m-am simțit cel mai prost, în concursul acesta. Am avut un nod în gât și o piatră în stomac“, a mai spus Irina Rimes despre eliminarea Cătălinei.

Nici Smiley și Theo Rose nu au avut de luat o decizie ușoară la „Vocea României“. Antrenorii au evaluat vocile tuturor și a renunțat la patru concurenți, iar Denis The Motans a eliminat doi concurenți.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro