Vocea României generează noi controverse. Un fost concurent acuză faptul că unele voci sunt editate: "Auzi clar că sună execrabil"

Vocea României generează noi controverse. Un fost concurent acuză faptul că unele voci sunt editate: "Auzi clar că sună execrabil"

Sebastian Muntean are 27 de ani şi a concurat în primul sezon "Vocea României", când l-a avut antrenor pe Marius Moga. Acum, Sebastian scrie pe Facebook că în concursul de talente nu ar trebui să se folosească trucuri: "Cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată?"

Vocea României generează noi controverse. Un fost concurent acuză faptul că unele voci sunt editate: auzi clar că sună execrabil

Sebastian Muntean şi-a exprimat indignarea faţă de recursul producătorilor concursului muzical la trucuri de prelucare a vocii participanţilor, afirmând că membrii juriului n-ar trebui să accepte asemenea compromisuri. În primul sezon al show-ului, când Sebastian Muntean a concurat, vocea participanţilor nu se prelucra.

"Până acum nu am urmărit acest sezon din «Vocea Romaniei». Mă uit însă la filmuleţele de pe net cu momentele participanţilor. Băi fraţilor, cum să întoarcă patru scaune unii cărora vocea le-a fost editată că să sune cât de cât decent... şi tot sună prost? Scăpat de voce, falsat, frazare zero. Ce s-a întamplat cu nivelul? Cum te poţi numi artist, când ai nevoie de corecţii la modul ăla? Şi cum te poţi numi MARE artist, ca membru al juriului, când deşi auzi clar că sună execrabil, te întorci şi începi să te milogeşti de participant să vină în echipa ta, că a fost excelent? Câh!", a scris Sebastian Muntean pe pagina sa de Facebook.

De asemenea, fostul concurent la Vocea României a explicat şi modul în care consideră că se editează vocile concurenţilor atât la show-ul transmis de Pro TV, cât şi la "X Factor", emisiune difuzată la Antena 1: "Totul se înregistrează multi-track, şi de vreo trei sezoane încoace, ulterior, unde e cazul (şi cam e), track-ul cu vocea concurentului este editat în studio, ca o înregistrare în regim de studio: reverb, echo, delay, antares/melodyne, compresoare, etc. Deci nu vorbim doar de efecte, ci şi de corecţii de ton, pentru cei care au falsat rău, corecţii de inflexiuni unde este cazul. Practică întâlnită şi la «X-Factor», de altfel", scrie Sebastian Muntean.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...