Voi ați auzit de băiatul ăsta? Le-a făcut MUCI, în direct, pe C.Dan și pe O.Vasilescu! Cică e preşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Dolj

Voi ați auzit de băiatul ăsta? Le-a făcut MUCI, în direct, pe C.Dan și pe O.Vasilescu! Cică e preşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Dolj

Voi ați auzit de băiatul ăsta? Le-a făcut muci, în direct, pe C.Dan și pe O.Vasilescu! Cică e preşedintele Sindicatului Poliţiştilor din Dolj. Îl cheamă Elvis Măceșanu. Și a fost acum o oră și ceva în direct la Digi 24 pe tema salariilor polițiștilor.

În platou era și Dumitru Coarnă, dar a rămas în planul doi. Măceșanu ăsta le-a executat pe cele două matracuci pesediste de le-au sărit fulgii. De aia pusă de Dragnea la Interne a zis: „N-ați văzut-o, citea de pe foaie! Doamnă, noi polițiștii, în teren, luăm decizii în câteva fracțiuni de secundă, n-avem foaie la noi, să citim!”.

La Olguța a fost simplu. A executat-o la sfârșit, când i-a transmis că el nu bea, și știe că foarte mulți polițiști nu consumă băuturi alcoolice: „Țin să-i transmit doamnei Olguța Vasilescu că nu toți suntem băutori. Eu nu beau, și cunosc foarte mulți polițiști care nu consumă băuturi alcoolice.” Și aia cu Vâlcov a fost tare: „Domnilor, despre ce vorbim noi aici? Dumneavoastră n-ați văzut că Vâlcov, specialistul în tablouri ascunse prin cavouri, este eminența cenușie a acestui guvern?”.

Băiatul are foarte multă personalitate are vorbele la el, cum se spune. Noi am făcut doar o selecție.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon...

2 Vă era dor de o jigodie? Uite-o!

3 Așa o fi?

4 A ales bine Reghecampf! I se spune „Gură de Aur”!

5 Poza asta spune tot...