Voi ați văzut cum arată prietena lui Radu Drăgușin, noul star al Naționalei?

Voi ați văzut cum arată prietena lui Radu Drăgușin, noul star al Naționalei?

Radu Drăgușin este pe val! Pe lângă reușitele din Seria A și calificarea la Euro 2024, fundașul a atras atenția mai multor echipe de top care se bat acum pentru semnătură lui. Fotbalistul nu are succes doar pe plan profesional, ci și personal.

Radu Drăgușin trăiește de mai bine de 3 ani o frumoasă poveste de dragoste alături de o tânără pe nume Ioana Stan.

Fanele lui Drăgușin știu că sportivul este „off the market” și asta pentru că paginile celor doi de Instagram sunt pline de fotografii în ipostaze romantice și declarații de dragoste.

Radu și Ioana locuiesc deja împreună, iar tânăra este nelipsită de la meciurile iubitului ei. De altfel, Ioana postează deseori imagini din vacanță alături de iubitul ei sau de la meciurile sportivului din Seria A.

Ioana este din Constanța și este studentă la Universitatea de Arhitectură şi Urbanism Ion Mincu din Bucureşti, potrivit GSP . Iubita fundașului este fiica lui Gabriel Stan, fostul viceprimar al Constanței.

Pe vremea când juca la Salernitana, Radu Drăgușin și-a ales numărul de pe tricou cu gândul la iubită. „Am ales tricoul cu numărul 25 pentru că este ziua în care am cunoscut-o pe prietena mea”, spunea atunci sportivul.

Radu Drăgușin va juca diseară împotriva Elveției, în ultimul meci al României din preliminariile Euro 2024.

Fotografii: Instagram







Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?

5 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB