Voi știți la ce taie IMBECILII ăștia panglica tricoloră? Inaugurează un WC la o școală din Piatra-Neamț!

Voi știți la ce taie IMBECILII ăștia panglica tricoloră? Inaugurează un WC la o școală din Piatra-Neamț!

Voi știți la ce taie imbecilii ăștia panglica tricoloră? Inaugurează un WC la o școală din Piatra-Neamț! Conducerea Școlii Gimnaziale „Elena Cuza” a inaugurat pe 25 ianuarie, alături de oficiali ai Consiliului Local, ai Primăriei și ai Inspectoratului Școlar Neamț 3 (trei) grupuri sanitare din școală.

„Oficialii au fost punctuali și la ora 10 au declarat investiția încheiată, după ce au tăiat conștiincioși paglici tricolore la ușa investiției. Primarul Dragoș Chitic a fost cel care a oficiat evenimentul, însoțit fiind de membri Consiliului de Administrație al școlii – consilierii locali Crina Nicoleta Gogu Craiu și Cristian Tihenea, având și calitatea de părinți la renumita școală, dar și de inspectorul general adjunct prof. Ioan Milea ca reprezentant al IȘJ Neamț, conduși de profesorul Dumitru Letos, directorul școlii și gazda evenimentului. Cei realmente bucuroși de această investiție au fost copiii, care au năvălit înăuntru imediat ce primarul Dragoș Chitic a încheiat oficiile.”, scrie publicația locală  zch.ro .

Să nu uităm: primarul care a tăiat panglica este PNL!

 





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...