Voi VEDEȚI ASTA? INFRACTORUL B. Olteanu a COPIAT CONACUL de pe BANCNOTA de 10 LEI! Ca ȚIGANII!

Voi VEDEȚI ASTA? INFRACTORUL B. Olteanu a COPIAT CONACUL de pe BANCNOTA de 10 LEI! Ca ȚIGANII!

Ca țiganii din Buzescu! Din milionul primit de la Vântu, infractorul Bogdan Olteanu și-a construit un conac de 1.057 mp în Ghermănești, pe malul lacului Snagov.

Însă nu doar locația de lux este cea care i-a uimit pe anchetatori, dar și faptul că, după cum se poate observa cu ochiul liber, cererea expresă a fostului lider liberal a fost ca firma de construcții să facă practic o copie fidelă a desenului de pe bancnota de 10 lei.

Insa suprizele par a nu se opri aici, caci, odata intrati pe fir, procurorii ar putea prinde in itele acestei afaceri si numele lui Traian Basescu, intrucat firma de constructii care i-a facut conacul nu este doar una foarte puternica, dar si cunoscuta ca fiind extrem de apropiata de familia fostului presedinte al Romaniei. Si cum Olteanu nu avea cum sa „albeasca” milionul, procurorii suspecteaza acum firma de constructii de evaziune fiscala, dezvăluie National.ro. Bogdan Olteanu a reusit sa suprinda pe toata lumea, construindu-si la Ghermanesti un conac imens, de peste o mie de metri patrati, si care reprezinta o copie fidela, pana in cele mai mici amanunte, ale cladirii de pe bancnota de 10 lei. Marea problema este insa ca, dupa cum sustin procurorii anticoruptie in rechizitoriul deja trimis instantei, la ridicarea conacului, Olteanu ar fi folosit spaga de un milion de euro, bani primiti pentru ca „oengistul” Liviu Mihaiu sa ajunga guvernator al Deltei Dunarii. Insa pentru satisfacerea acestei fite, fostul viceguvernator al BNR avea nevoie nu doar de bani, dar si de un constructor de calibru, asa ca a ajuns la o firma recunoscuta atat pentru forta sa, dar si pentru relatiile mai mult decat stranse cu Traian Basescu. Si pentru ca „bulgarele” cercetarilor o ia serios la vale, in cercul verificarilor ar putea intra acum atat aceste lucrari, cat si cele cu privire la o alta vila detinuta de Bogdan Olteanu in zona de nord a Capitalei.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 „Un pat matrimonial mare în care o femeie se află peste un bărbat şi îi face sex oral, şi alţi trei tineri ca…

3 Departamentul de Stat al SUA: China se pregătește încă din 2015 pentru al Treilea Război Mondial cu arme biolo…

4 Răsturnare de situație în dosarul privind accidentul în care a fost implicat ministrul Lucian Bode. Una dintre…

5 Anchetă în R. Moldova, după ce în sacul diplomatic sigilat venit de la Moscova s-a găsit untură de bursuc