Voi vedeți ce fac nenorociții de la Rahat TV?

Voi vedeți ce fac nenorociții de la Rahat TV?

Publicația paginademedia.ro semnalează gravele derapaje ale RomâniaTV care în mod fals utilizează filmări și secvențe de arhivă pe care le transmite ca fiind „în direct”, însoțite de mesaje dramatice, menite să transmită publicului telespectator ideea că în Capitală și în țară ar avea loc o Revoluție.

Vineri, în jurul orei 18.00, România TV vorbea despre „Primele intervenții ale jandarmilor în piețe„. „Protestatarii, aliniați la duba jandarmilor„, era una dintre burtiere. „Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest„, o alta. Sau „Jandarmi doborâți în piață, scene violente. (…) Ce înțelegea cineva dacă la prânz, nimerea pe la România TV, fără sonor?” – scrie pagina de media.

Oameni revoltați au fost aduși în Capitală„, titra vineri România TV, în jurul prânzului. „Mobilizare totală pentru cel mai mare protest„, urma pe ecran. „Cine pregătește bătăi și atacuri la proteste„, era o altă burtieră. Plus „Protestatarii vor fi verificați până la piele„.În timpul acestor burtiere, pe ecran rulau imagini cu oameni protestând. Pe ecran scria DIRECT când, în fapt, erau imagini de zilele trecute.

„Jandarmi doborâți în piață, scene violente”

Primele intervenții ale jandarmilor în piețe„. „Protestatarii, aliniați la duba jandarmilor„, era una dintre burtiere. „Liderii străzii sună adunarea pentru marele protest„, o alta. Sau „Jandarmi doborâți în piață, scene violente„.



Sursa: paginademedia.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...