„Vom fi bătuți în curând, absolut”

„Vom fi bătuți în curând, absolut”

Armata rusă și propagandiștii Z continuă să se ceartă între ei pe fondul eșecurilor de la Bahmut și al pierderilor grele ale armatei ruse din Ucraina.

Fostul terorist și ofițer al serviciilor speciale ruse, Igor Strelkov-Girkin, a comentat conflictul dintre Ministerul Apărării din Rusia și Evgheni Prigojin, care a lansat cu o zi înainte un ultimatum autorităților ruse.

Potrivit acestuia, decizia Kremlinului de a face concesii lui Prigojin sugerează că armata rusă nu a tras concluzii le necesare din eșecuri. Sub conducerea liderului Wagner, armata rusă va continua „carnagiile” cu pierderi uriașe, avansând cu mare dificultate pe distanțe scurte.

În același timp, situația nu va fi îmbunătățită prin numirea lui Surovikin ca mediator din cadrul Ministerului Apărării în relația cu Wagner, sub conducerea căruia armata rusă a fugit anterior din regiunile Kiev și Herson.

În același timp, situația capturii Bahmutului nu mai contează, deoarece în curând Forțele Armate ale Ucrainei vor „începe să bată” armata rusă.

"Prigojin este un maestru recunoscut al "carnagiilor", care a reușit să avanseze cu prețul unor pierderi uriașe nejustificate, de aproximativ 15-20 de kilometri în șase luni. (...) Vom fi bătuți în curând, absolut", a spus Girkin.

”Vom fi bătuți în curând, absolut”. Teroristul rus Igor Girkin este sigur de căderea Bahmutului în mâinile ucrainenilor


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...