Vrancea: Bărbat reţinut după ce a produs un accident mortal şi a fugit

Vrancea: Bărbat reţinut după ce a produs un accident mortal şi a fugit

Un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Slobozia Bradului, a fost reţinut de poliţişti după ce a produs un accident mortal şi a fugit, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"În noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 23,30, poliţiştii Biroului Rutier Focşani au fost sesizaţi cu privire la producerea unui accident rutier pe un drum comunal din comuna Popeşti. La locul producerii accidentului rutier poliţiştii rutieri au identificat un autoturism în interiorul căruia se afla o victimă de sex feminin, încarcerată, fiind solicitată intervenţia echipajelor de la descarcerare şi ambulanţă. Din nefericire, pasagera în vârstă de 36 de ani din judeţul Vaslui a decedat", au precizat reprezentanţii IPJ Vrancea.

Potrivit poliţiei, în urma verificărilor efectuate a rezultat că un bărbat în vârstă de 42 de ani, din comuna Slobozia Bradului, în timp ce conducea autoturismul a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în partea dreaptă a sensului de mers, ulterior părăsind locul accidentului.

Bărbatul a fost identificat în jurul orei 00,10, iar în urma testării cu aparatul etilotest e rezultat o valoare de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat. El a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Focşani cu propuneri legale.

Poliţiştii continuă cercetările în cadrul unui dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului ori modificarea sau ştergerea urmelor acestuia. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...