Vrancea: Bărbatul internat la Psihiatrie care a rănit grav doi asistenţi medicali, arestat pentru 30 de zile

Vrancea: Bărbatul internat la Psihiatrie care a rănit grav doi asistenţi medicali, arestat pentru 30 de zile

Bărbatul de 30 de ani care în noaptea de marţi spre miercuri a agresat şi rănit grav doi asistenţi medicali în timp ce se afla internat la Psihiatria Spitalului Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" din Focşani pentru consum de droguri a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind cercetat pentru săvârşirea a două infracţiuni de lovire, iar în cursul zilei de vineri instanţa a emis mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Cătălina Murariu.

Bărbatul, care ieşise din închisoare în urmă cu câteva luni, având antecedente pentru tâlhărie şi viol, era cunoscut ca fiind consumator de droguri şi a fost adus la spital chiar de către familia sa.

Deşi iniţial bărbatul a fost de acord cu internarea, la un moment dat a devenit violent şi a agresat şi lovit doi asistenţi medicali. Unul dintre aceştia a avut fractură de mandibulă iar celălalt a fost internat la Chirurgie după ce a primit mai multe lovituri în cap.

Pentru imobilizarea bărbatului a fost nevoie de intervenţia unei patrule de poliţie şi a şase jandarmi.

Bărbatul agresiv a ajuns din nou în arestul Poliţiei, după ce iniţial rămăsese internat la Psihiatrie.

Spitalul a anunţat că va depune, la rândul său, plângere împotriva agresorului şi a demarat o anchetă internă pentru a vedea exact cum s-au desfăşurat evenimentele. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dizarmonic. Fals. Crud. Inadaptat / Un psiholog calcă pe cutume și-l „diagnostichează” pe Iohannis

2 VIDEO Așa o fi? / Mafie în toată regula, frați români!

3 Ea e madam Ciolacu. Poate cea mai de succes covrigăreasă din Buzău...

4 Așa o fi?

5 Jocuri de putere între taberele marionetelor din PSD