Vrancea: Cadru didactic reclamat că ar fi lovit un elev în timpul unei pauze

Vrancea: Cadru didactic reclamat că ar fi lovit un elev în timpul unei pauze

Părinții unui elev din comuna vrânceană Străoane au reclamat la poliție faptul că un cadru didactic din localitate l-ar fi lovit pe copilul lor, în timpul unei pauze la cursurile școlare. "Într-adevăr a fost înregistrată o plângere din partea părinților minorului, în prezent efectuându-se cercetări în vederea stabilirii cu exactitate a modului de producere a evenimentului', a declarat joi, pentru AGERPRES, subcomisar Bogdan Toader, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Vrancea.

Potrivit mamei copilului agresat, cadrul didactic respectiv l-ar fi lovit peste față pe fiul său. Ea mai spune că același "tratament" l-ar fi suferit din partea aceluiași cadru didactic și un alt elev, ai cărui părinți nu au făcut însă plângere la poliție, dar episodul ar fi fost confirmat de către un alt profesor din cadrul școlii din Străoane.

Și Inspectoratul Școlar Județean Vrancea a demarat o anchetă cu privire la acest caz.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 „Mi-am pierdut fiul. Fiul meu Xavier este mort, ucis de virusul wok”

2 Totul a fost, de fapt, o farsă?

3 VIDEO „Nu mai am așteptări de la viață…”

4 Rezervele secrete ale Chinei

5 Dr. Nae / „Homosexualii sînt o anxietate majoră pentru bărbatul tradiţional fiindcă orientarea lor sexuală subminează însăşi identitatea masculină trad…