Vrancea: Două sectoare de drum naţional au fost închise din cauza viscolului

Vrancea: Două sectoare de drum naţional au fost închise din cauza viscolului

Două tronsoane de drum naţional au fost închise circulaţiei, în noaptea de joi spre vineri, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Începând cu ora 23,00, a fost închis circulaţiei DN 23 B Ciorăşti - Măicăneşti, din cauza viscolului puternic şi a vizibilităţii reduse. Începând cu ora 23,45, a fost închis DN 2 N Bogza -Dumbrăveni, unde, de asemenea, viscolul este puternic şi vizibilitatea redusă", se arată în informarea IPJ Vrancea.

Potrivit Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, imediat ce condiţiile meteorologice se vor ameliora, utilajele de deszăpezire vor interveni pentru curăţarea drumului şi redeschiderea circulaţiei.

Autorităţile fac apel către conducătorii auto să circule prudent, să adapteze viteza la condiţiile din trafic, să plece la drum doar dacă au autovehiculele echipate corespunzător pentru iarnă şi să se informeze în prealabil cu privire la condiţiile de trafic din zonele tranzitate.

Judeţul Vrancea se află de joi seară sub cod galben de viscol şi ninsoare, care, potrivit avertizării Administraţiei Naţionale de Meteorologie, se va prelungi până vineri la ora 12,00. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Diana Dumitru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...