Vrancea: Numărul persoanelor carantinate este în scădere, dar creşte cel al persoanelor spitalizate din cauza COVID-19

Vrancea: Numărul persoanelor carantinate este în scădere, dar creşte cel al persoanelor spitalizate din cauza COVID-19

Numărul persoanelor carantinate în judeţul Vrancea este în scădere, dar creşte numărul persoanelor spitalizate din cauza infectării cu COVID-19, luni fiind raportate 194 de cazuri, cu nouă mai mult decât în ziua precedentă, potrivit raportării zilnice a Prefecturii Vrancea.

"În Spitalul Judeţean de Urgenţă 'Sf. Pantelimon' Focşani şi Spitalul Municipal Adjud se află internaţi la acest moment 194 de pacienţi, dintre care patru la secţia ATI, trei la Focşani şi unul la Adjud, intubaţi şi ventilaţi mecanic. În data de 27 aprilie 2020, sunt monitorizate de către Direcţia de Sănătate Publică Vrancea un număr de 162 persoane aflate în autoizolare la domiciliu. În carantină instituţionalizată se află 213 persoane, iar 141 sunt în carantină la domiciliu. Numărul persoanelor vindecate de COVID-19 în Vrancea a ajuns la 47", se arată în raportarea Prefecturii Vrancea.

Duminică, instituţia a raportat un număr de 185 de pacienţi internaţi în spital, 198 de persoane în carantină instituţionalizată şi alte 244 în carantină la domiciliu.

Potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică, numărul persoanelor infectate cu COVID-19 în Vrancea a ajuns la 245 de persoane, iar 17 persoane au decedat până în prezent din cauza noului coronavirus. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...