Vrancea: Şofer de ambulanţă care transporta o pacientă de la Cluj la Galaţi sancţionat pentru viteză la Boloteşti

Vrancea: Şofer de ambulanţă care transporta o pacientă de la Cluj la Galaţi sancţionat pentru viteză la Boloteşti

Şoferul unei ambulanţe private din judeţul Cluj care transporta o pacientă la Galaţi a fost sancţionat cu amendă şi reţinerea permisului de conducere după ce a fost depistat de radar conducând cu peste 140 de km/h pe DN2D, în afara localităţii Boloteşti, a informat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"La data de 27 ianuarie, ora 17,10, poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Odobeşti au depistat un bărbat de 27 de ani, din judeţul Cluj, în timp ce conducea un autoturism pe DN2 D, în afara localităţii Boloteşti, cu viteza de 142 km/h, înregistrat de aparatul radar. Conducătorul auto a fost sancţionat conform OUG 195/2002 R, fiind dispusă măsura complementară a reţinerii permisului de conducere, pentru o perioadă de 90 de zile", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, în timp ce îi înmâna documentele poliţistului rutier, bărbatul a precizat faptul că vehiculul condus aparţine unui societăţi private de asistenţă medicală şi transportă o persoană de la Cluj către Galaţi.

Ulterior, conducătorul auto a menţionat faptul că starea pacientului impune transportul la o unitate medicală cât mai apropiată, astfel că un alt echipaj de poliţie rutieră care se afla în zonă a sprijinit deplasarea acestuia către Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalul Judeţean de Urgenţă "Sf. Pantelimon" Focşani.

Poliţia a precizat că autovehiculul în cauză nu face parte din nicio categorie de autovehicule cu regim prioritar de deplasare. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Antonia Niţă, editor online: Irina Giurgiu)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

2 China profită de slăbiciunea Rusiei și urmărește un nou obiectiv. Kremlinul este neputincios

3 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

4 VIDEO „O soluție foarte ieftină” / Încălzirea globală poate fi inversată prin reînghețarea polilor

5 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”