Vrancea: Tânăr cercetat pentru consum şi trafic de droguri, după ce a cultivat acasă seminţe de cannabis

Vrancea: Tânăr cercetat pentru consum şi trafic de droguri, după ce a cultivat acasă seminţe de cannabis

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din comuna Vânători este cercetat pentru trafic şi consum de droguri, fiind acuzat că ar fi cultivat la domiciliu seminţe de cannabis.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea, poliţiştii specializaţi în combaterea criminalităţii organizate din Vrancea, împreună cu D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea, au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii cultivării şi consumului ilicit de droguri, ocazie cu care au efectuat o percheziţie domiciliară în comuna Vânători.

"Poliţiştii au găsit şi ridicat, în vederea cercetărilor, aproximativ 20 de grame de cannabis şi un grinder metalic. În fapt, începând din anul 2016, un tânăr de 21 de ani, din comuna Vânători, ar fi comandat de pe mai multe site-uri seminţe feminizate de cannabis, pe care le-ar fi cultivat la domiciliul său, pentru consum propriu. Două persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. - Biroul Teritorial Vrancea pentru audieri, în baza mandatelor de aducere emise. În urma probatoriului administrat, D.I.I.C.O.T.- Biroul Teritorial Vrancea a dispus faţă de tânărul de 21 de ani, măsura controlului judiciar pentru săvârşirea infracţiunii de cultivare şi consum ilicit de droguri de risc", se arată în comunicatul IPJ Vrancea.

Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale. AGERPRES / (AS - autor: Loredana Ciobanu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Ada Vîlceanu)


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...