Vrancea: Un proprietar de livadă de cireşi, asaltat de sute de doritori să culeagă singuri fructele pe care le cumpără

Vrancea: Un proprietar de livadă de cireşi, asaltat de sute de doritori să culeagă singuri fructele pe care le cumpără

Un vrâncean care deţine o livadă de cireşe la Blidari, în comuna Coteşti, a ales o cale inedită de a-şi face reclamă produsului în vreme de pandemie, invitând pofticioşii în livadă să culeagă singuri cireşele pe care doresc să le cumpere.

"Fac o invitaţie pentru data de 17 mai, la livada mea din sat Blidari, lîngă Coteşti, la 15 km de Focşani, pentru a avea posibilitatea să vă culegeţi singuri pofticioasele cireşe de Mai ! (...) Avantaje: O plimbare la aer curat! Posibilitatea de a culege singuri şi pe alese cireşe proaspete, de o calitate ireproşabilă! Degustarea pe săturate, fără să vă coste nimic", a scris vrânceanul, pe pagina sa de socializare.

Acesta promite să-şi întâmpine oaspeţii cu o ţuică de mere, iar locul de parcare este garantat în imediata apropiere a livezii de cireşi. Preţul pe kilogram este unul modic, dar există şi o condiţie: cumpărătorii trebuie să achiziţioneze minim cinci kilograme de cireşe.

În numai câteva ore, vrânceanul a fost sunat de sute de persoane dornice de cireşe, dar şi de o ieşire la aer curat, astfel că acesta a revenit cu un mesaj pentru a anunţa că, din cauza numărului foarte mare de solicitări, nu mai poate accepta alte cereri.

Postarea a avut peste 3.000 de like-uri şi aproape 6.000 de distribuiri în doar câteva ore, semn că iniţiativa bărbatului a fost apreciată. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Marius Frăţilă, editor online: Anda Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…