Vremea rea închide toate drumurile din județele Iași și Botoșani. Este Cod Roșu de viscol

Vremea rea închide toate drumurile din județele Iași și Botoșani. Este Cod Roșu de viscol

În această seară, miercuri, 05 aprilie 2023, începând cu ora 21.30, se închid toate drumurile din județele Iași și Botoșani, pentru toate categoriile de vehicule. Anunțul făcut de CNAIR vine ca urmare a unui Cod Roșu de viscol , care este în vigoare până mâne dimineață.

Se închide circulația FOTO Shutterstock

Fenomenele meteorologice extreme au determinat autoritățile să ia măsuri extreme, astfel că Poliția Română și Compania de Drumuri au anunțat închiderea drumurilor pentru toate categoriile de vehicule, pe tipul nopții de miercuri spre joi.

Ca urmare a faptului că măsura se aplică inclusiv mijloacelor de transport persoane, plecarea din autogări a autovehiculelor este interzisă pe perioada restricțiilor instituite , a precizat CNAIR.

De asemenea, ANM a emis o avertizare Cod Roșu de viscol și ninsori până joi la ora 4.00, care este valabilă în județele Iași și Botoșani. Potrivit anunțului, se așteaptă viscol puternic, cu rafale de 75-85 km/h, ninsoare abundentă, zăpadă viscolită şi troienită, vizibilitate redusă spre zero.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Document confidențial / Magistrații au jupuit statul de un miliard de euro, dându-l în judecată și apoi câștigând. Pretențiile câștigate, încă neachitat…

2 În ce țară trăim? / Un document după citirea căruia vomiți de scârbă / Uriașa listă a privilegiilor unui magistrat

3 VIDEO Priviți, coloană blindată rusească, făcută scrum la zeci de kilometri în spatele frontului din sud

4 „Halep s-a dopat“ / Un „guru” al presei românești admite o realitate dură pe baza probelor

5 Foarte interesante amănunte...