Will Smith îl va interpreta pe tatăl lui Venus şi Serena Williams într-un film pentru marele ecran

Will Smith îl va interpreta pe tatăl lui Venus şi Serena Williams într-un film pentru marele ecran

Actorul american Will Smith îl va interpreta pe Richard Williams, tatăl jucătoarelor de tenis Venus şi Serena Williams, într-un proiect care a fost prezentat la sfârşitul săptămânii trecute principalelor agenţii de la Hollywood, informează blogul de specialitate Deadline, citat marţi de EFE.

Scenariul are ca titlu 'King Richard' şi a fost scris de Zach Baylin. Reprezentanţii lui Smith (de la agenţia CAA) au confirmat că actorul doreşte transpunerea acestei povestiri pe marele ecran.

Tim White şi Travor White vor fi producătorii prin intermediul companiei Star Thrower Entertainment, care a lansat deja filme de calitate precum 'The Post', 'Wind River' sau 'Ingrid Goes West', în timp ce Smith va fi producător prin propria companie, Overbrook Entertainment.

Will Smith, pe care îl vom vedea curând în 'Aladdin' al studioului Disney şi care filmează 'Bad Boys For Life', a renunţat recent să joace în viitorul sequel al 'Suicide Squad', a cărui producţie va începe curând.

Surorile Williams, două forţe ale naturii care au crescut în Compton, unul din cartierele cele mai periculoase din Los Angeles, au urmat paşii unui plan maestru gândit de tatăl lor înainte ca ele să se nască pentru a domina tenisul feminin.

Richard Williams le-a încurajat pe fete încă din copilărie să se dedice sportului alb, fiind convins că prin antrenamente dure şi o disciplină maximă fiicele sale vor deveni cele mai bune din lume.

Fără să fi văzut o partidă de tenis în toată viaţa lui, Richard Williams a studiat potenţialul acestei profesii şi toate secretele acestui sport, antrenându-şi fetele dincolo de metodele obişnuite, adăugând exerciţii tipice fotbalului american şi jocului de baschet pentru a le potenţa fizicul.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Țiriac ar fi bolnav grav!

2 „Aș vrea să îi spun că o consider o imbecilă”

3 Dur articol! Așa este, domnule președinte?

4 Dacă textul ăsta era un sex anal, „Superman” mergea crăcănat o săptămână!

5 CULISE Tabăra Cîțu și-a împărțit funcțiile / Gorghiu urmează să devină al doilea om în stat!