Will Smith, luat la roast la Oscar 2023. „Dacă cineva devine violent, va primi un Premiu Oscar și va ține un discurs“ VIDEO

Will Smith, luat la roast la Oscar 2023. „Dacă cineva devine violent, va primi un Premiu Oscar și va ține un discurs“ VIDEO

Jimmy Kimmel, gazda din acest an, a făcut numeroase glume pe seama lui Will Smith, pe tot parcursul ceremoniei.

Jimmy Kimmel, prezentatorul Premiilor Oscar 2023 FOTO Profimedia

Spre deosebire de ediția de anul trecut, când gestul lui Will Smith a șocat o lume întreagă, Premiile Oscar 2023 au decurs fără incidente și fără surprize. Marele favorit, lungmetrajul „Everything Everywhere All at Once“, a fost și marele câștigător și a adunat nu mai puțin de șapte trofee, inclusiv la categoria Cel mai bun film.

Așa cum era de așteptat, incidentul de anul trecut, când Will Smith l-a pălmuit pe prezentatorul Chris Rock, a fost speculat. Comediantul Jimmy Kimmel, gazda din acest an, a făcut numeroase glume despre Will Smith pe parcursul întregii seri.

După episodul de anul trecut, Will Smith a primit o interdicție de 10 ani la Gala Premiilor Oscar. Totodată, organizatorii (Academia de Arte și Științe Cinematografice) au înființat, în premieră, o „echipă de criză“ pentru a gestiona posibilele incidente.

Încă de la monologul din deschiderea show-ului, Kimmel a făcut aluzii la Will Smith. „Cinci actori irlandezi sunt nominalizați în această seară, ceea ce înseamnă că șansele pentru o altă luptă pe scenă au crescut mult“, a glumit el.

Vrem să vă distrați, vrem să vă simțiți în siguranță și, cel mai important, vrem să mă simt în siguranță“, a spus Jimmy Kimmel. „Avem un protocol strict. Dacă cineva devine violent în timpul show-ului, va primi premiul Oscar pentru Cel mai bun actor și i se va permite să țină un discurs“, a spus comediantul, făcând referire la faptul că lui Will Smith, care a câștigat în 2022 premiul Oscar pentru Cel mai bun actor, i s-a permis să țină un discurs deși îl pălmuise pe Chris Rock.

Acesta a menționat și „echipa de criză“ înființată pentru a gestiona astfel de incidente. „Academia are o echipă de criză. Dacă se întâmplă ceva imprevizibil sau violent în timpul ceremoniei, faceți ceea ce ați făcut și anul trecut: absolut nimic“, a mai glumit Jimmy Kimmel.

Actorul Will Smith a avut o ieșire nervoasă în 2022, după ce Chris Rock a făcut o glumă despre soția sa, Jada Pinkett Smith.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...