Will Smith şi Martin Lawrence revoluţionează Miami Beach cu noul film din seria ''Bad Boys''

Will Smith şi Martin Lawrence revoluţionează Miami Beach cu noul film din seria ''Bad Boys''

Will Smith, Martin Lawrence şi Nicky Jam au revoluţionat Miami Beach cu premiera noului film 'Bad Boys For Life', al treilea din această saga de acţiune, şi care va fi lansat vineri pe marile ecrane, relatează EFE.

"Trebuia să ne întoarcem la Miami unde a început totul", a declarat Will Smith, care reia rolul lui Mike Lowrey. Alături de el era prezent Martin Lawrence, care îşi repetă personajul Marcus Burnett.

Cei doi actori au fost întâmpinaţi de sute de fani care s-au înghesuit duminică seară pe Lincoln Road pentru a-i putea vedea: strigătele de emoţie şi traficul blocat au acoperit ritmurile de reggaeton care au anunţat premiera filmului.

Recent sosiţi din Europa şi emoţionaţi de a fi din nou în oraşul unde au filmat marea parte a exterioarelor, Smith şi Lawrence au servit pe covorul roşu o cafeluţă cubaneză şi au asigurat că mesajul filmului este că "toate lumea are nevoie de un prieten de suflet".

Savoarea "latino" este amplu prezent în cel de-al treilea film din seria 'Bad Boys', începând cu muzica. Pe covorul roşu au defilat şi câţiva exponenţi ai muzicii urbane în limba spaniolă precum Manuel Turizo, Mottif y Maffio şi mai ales cântăreţul american de origine dominicană, Nicky Jam, care în film joacă rolul negativ al lui Zway-lo.

Cântecele interpretate de Daddy Yankee, Nicky Jam şi J Balvin fac parte din coloana sonoră a 'Bad Boys For Life'.

Îmbrăcat într-un smoking elegant, contrastând cu ţinutele mai "casual" ale actorilor principali, Nicky Jam s-a declarat "foarte emoţionat".

"Muzica noastră a fost foarte marginalizată, credeam că este doar pentru cartierele sărace", a mărturisit el. "Este a doua mea prezenţă într-un film, iar faptul că reprezint un gen de muzică la crearea căruia am participat, mă fac să mă simt foarte mândru", a spus el.

Prezentarea în premieră a filmului la Miami, unde se derulează marea parte a acţiunii, a fost prima de pe continentul american. Marţi va avea loc o altă prezentare, în Los Angeles, în condiţiile în care filmul deja a fost prezentat pe continentul european la Berlin.

'Bad Boys For Life' prezintă eforturile poliţiei din Miami de a-l captura pe traficantul de droguri Armando Armas.

În afară de Nicky Jam, din distribuţie mai fac parte actriţele mexicane Paola Nunez şi Kate del Castillo.AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”