Woody Harrelson a solicitat eliberarea unui permis de posesie de marijuana medicinală

Woody Harrelson a solicitat eliberarea unui permis de posesie de marijuana medicinală

Actorul american Woody Harrelson a solicitat eliberarea unui permis de posesesie de marijuana medicinală, în Honolulu, în numele companiei sale, Simply Organic Living, potrivit contactmusic.com.

Woody Harrelson a solicitat eliberarea unui permis de posesie de marijuana medicinală (Imagine: AP/Mediafax Foto)

Oficialităţi din cadrul Departamentului hawaiian al sănătăţii a publicat, vineri, o listă cu 66 de persoane şi companii care au aplicat pentru licenţele respective. Aceştia analizează toate cererile şi vor anunţa, în luna aprilie, lista cu persoanele care au primit aprobarea solicitată.

Solicitanţii trebuie să aibă la dispoziţie o sumă de un milion de dolari bani gheaţă, la care se adaugă 100.000 de dolari pentru fiecare dintre locurile planificate pentru consum. Aceştia trebuie să fie şi rezidenţi în Hawaii de cel puţin 5 ani de zile.

Hawaii a devenit primul stat din SUA care a legalizat marijuana medicinală, în urmă cu 16 ani.

Woody Harrelson, născut pe 23 iulie 1961, este câştigător al unui premiu Emmy şi a fost nominalizat de două ori la Oscar. Harrelson a devenit cunoscut odată cu rolul din sitcomul "Cheers". Printre rolurile sale notabile se numără cele din filme precum "Scandalul Larry Flynt", "La hotarul dintre viaţă şi moarte", "Născuţi asasini", "Ultimul radio show", "Nu există ţară pentru bătrâni", "Bun venit în Zombieland", "Mesagerul", "2012" şi "Jocurile foamei".

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Noua zonă din Ucraina în care frontul rușilor este pe cale să se prăbușească / „Totul se va întâmpla foarte repede”

2 Invenția unui român care promite reducerea la jumătate a facturii de gaz

3 Comandantul Armatei Ruse de Vest a fost „decapitat” de Putin. Aleksandr Zhuravlev este cunoscut ca „măcelarul din Alep”

4 VIDEO Ucraina torpilează dronele kamikaze rusești cu tehnologie americană. 70% rata de succes

5 VIDEO „Rușii îi vor face ceva similar lui Putin, așa cum românii au făcut cu Ceaușescu”