Xi Jinping crede că nepoata lui Trump merită un "A+" pentru felul în care recită și cântă în mandarină

Xi Jinping crede că nepoata lui Trump merită un "A+" pentru felul în care recită și cântă în mandarină

Nepoata președintelui american Donald Trump a reușit încă o dată să fure inimile chinezilor cu abilitatea sa de a recita și a cânta în mandarină, printre cei fermecați de micuță figurând de această dată președintele chinez Xi Jinping, informează DPA.

Trump, aflat în vizită în China în cadrul unui turneu în cinci țări asiatice, a arătat miercuri videoclipuri cu nepoata sa, Arabella Kushner, președintelui Xi și soției acestuia, Peng Liyuan.

Cei doi lideri și soțiile lor au luat ceaiul în Orașul Interzis, ocazie cu care Trump le-a arătat pe tabletă cum nepoata sa în vârstă de șase ani poate cânta și recita în mandarină, a informat presa chineză de stat.

Xi a lăudat-o pe Arabella, spunând că merită un "A +" și a adăugat că micuța — ale cărei videoclipuri au devenit virale în China — este un copil vedetă în țara sa.

Arabella este fiica Ivankăi Trump și a lui Jared Kushner.

Pentru Trump și prima doamnă, Melania Trump, gazdele au oferit o reprezentație a Operei din Beijing.

După servirea ceaiului, cuplurile s-au așezat la intrarea unui pavilion din Orașul Interzis.

Copii purtând costume în culorii vii au realizat o secvență acrobatică din "Monkey King", urmată de un alt moment artistic care a implicat aruncarea de confetti și de petale de flori. "Bine ați venit în China, vă iubesc", le-au spus ei oaspeților."Frumos", a exclamat Trump, în timp ce el și Melania s-au pozat la sfârșit alături de copii.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență

5 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...