Yulia Chernitskaya și mesajul ei pentru români

Yulia Chernitskaya și mesajul ei pentru români

Yulia Chernitskaya a fugit din Ucraina de teama bombardamentelor și a impresionat o lume întreagă după ce a povestit, pe rețelele sociale, o întâmplare petrecută într-o benzinărie din România, scrie DigiSport .

Originară din Odesa și mamă a patru copii, Yulia Chernitskaya este antrenoare de fitness și, în momentul începerii invaziei ruse în Ucraina, se afla la Kiev. Aceasta s-a refugiat în București, alături de cele patru fetițe ale sale, și nu contenește să-și arate recunoștința față de poporul român.

Yulia Chernitskaya, un nou mesaj pentru români: ”Mulțumesc tuturor” Ucraineanca stă într-un hotel din centrul Bucureștiului

Toți românii sunt foarte săritori! Mulțumesc tuturor”, a scris Yulia Chernitskaya pe contul său de Facebook. Ucraineanca a ajuns în Capitală și s-a cazat la unul dintre hotelurile de lux din București, la JW Marriot.

Alături de o fotografie în care apare ținând în mâini două bancnote de 100 de lei, Yulia Chernitskaya a povestit în urmă cu câteva zile că a primit banii, într-o benzinărie, de la un bărbat în vârstă, care s-a oferit să o ajute în momentul în care i-a văzut numărul de înmatriculare. Impresionată până la lacrimi, ucraineanca a hotărât să rămână în țara noastră.

Acești bani i-am primit de la un bărbat de 60-65 de ani într-o benzinărie, când am ieșit și mă îndreptam spre mașină după ce achitasem un plan. El și-a șters parbrizul și m-a întrebat în română 'Ucraina?', 'Ucraina', i-am răspuns.

Probabil m-a așteptat când a văzut numărul de Ucraina. Și-a deschis portofelul, mi-a dat 100 de lei și a spus 'glorie Ucrainei!'. Am început să plâng. Am refuzat să iau bani, mai ales că am văzut că avea o mașină veche. Însă el și-a deschis iar portofelul și mi-a mai dat 100 de lei, mi-a spus că sigur am nevoie.

Nu mi-am putut stăpâni lacrimile. Până la urmă, nici nu știe că am patru copii care mă așteaptă. Și bine că nu i-am spus, că sigur își golea portofelul. Am vrut să-l îmbrățișez, dar nu m-a lăsat. Dacă acest om îmi citește postarea trebuie să știe că a ajutat o mamă a patru copii.

Am stat în tăcere în mașină, mi-am șters lacrimile și nu puteam înțelege. Așa ceva?!”, a scris Yulia Chernitskaya, pe Facebook.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cresc frustrările printre soldații ruși” / Interceptări ale serviciilor de informații poloneze

2 Pe unde își țin banii miliardarii României / Detaliile inedite din dosarul furtului din casa „regelui pavelelor”

3 „Putin ar putea invada Europa anul viitor, posibil state membre ale alianței”

4 Începutul sfârșitului pentru Putin? Prețul acțiunilor Gazprom s-a prăbușit joi după ce a refuzat să plătească dividende

5 VIDEO „Pământul le ardea sub picioare, marea fierbea” / Cum i-au alungat ucrainenii pe ruși de pe Insula Șerpilor