Zborul Lufthansa de la Frankfurt la Chicago a fost întrerupt din cauza unui miros ciudat apărut în cabină

Zborul Lufthansa de la Frankfurt la Chicago a fost întrerupt din cauza unui miros ciudat apărut în cabină

Potrivit ziarului Bild, la bordul avionului se afla măduvă osoasă de la un donator, pentru un pacient din Statele Unite.

Un avion aparținând celei mai mari companii aeriene germane Lufthansa, care zbura de la Frankfurt pe Main la Chicago, a fost nevoit să se întoarcă când se afla peste Atlantic și să revină pe aeroportul de plecare din cauza unui miros de neînțeles din cabină, a relatat ziarul german Bild .

Zborul Lufthansa LH430, de la Frankfurt către Chicago, s-a întors astăzi la Frankfurt ca măsură de precauție. Motivul revenirii a fost un miros ciudat în cabină. Boeing 747-8 a aterizat normal la Frankfurt și toți cei 320 de pasageri și 19 membrii echipajului au părăsit aeronava fără niciun incident”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene pentru Bild. Potrivit acestuia, avionul este inspectat de tehnicieni, cauza mirosului este încă neclară.

În plus, după cum subliniază publicația, la bordul navei se afla măduvă osoasă donată pentru un pacient din Statele Unite. Încă nu este clar dacă a fost posibil să se asigure viabilitatea acesteia.

Nu este prima dată când un avion Lufthansa aterizează de urgență. Luni seara, un Airbus A320 care zbura din Bologna a trebuit să aterizeze la Stuttgart și nu la Frankfurt.

Pe 19 aprilie, un Airbus A319 cu destinația Londra a fost forțat să se întoarcă la Frankfurt la 20 de minute după decolare din cauza unui miros care venea din bucătăria aeronavei.

În martie, un avion Airbus A330 a trebuit să aterizeze neprogramat pe insula grecească Rhodos, pe drumul de la Munchen către Dubai.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Nu vreau sa fiu ăla din diaspora care se crede cu nasul pe sus, dar las-o dracului de treabă”

2 Andrei Caramitru șterge pe jos cu Nicușor Dan

3 VIDEO Kadîrov și tragi apa...

4 Un fascinant material despre istoria Pământului... Ce s-ar fi întâmplat acum 591 de milioane de ani...

5 VIDEO Cu invitați din Laos și Cuba, „măreața” Rusie s-a afișat cu un singur tanc la parada de la Moscova și cu bocanci pierduți de soldați...