Zeci de minute de întârzieri în Gara de Nord, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact pe relaţia Ciolpani-Gălăţeni-Olteni-Rădoeşti

Zeci de minute de întârzieri în Gara de Nord, din cauza lipsei de tensiune în linia de contact pe relaţia Ciolpani-Gălăţeni-Olteni-Rădoeşti

Mai multe trenuri de călători care trebuiau să sosească în Gara de Nord marţi dimineaţa au înregistrat zeci de minute de întârziere, care a fost generată de lipsa tensiunii în linia de contact pe relaţia Ciolpani - Gălăţeni - Olteni - Rădoeşti.

"În intervalul orar 6:05 - 8:18, pe relaţia Ciolpani - Gălăţeni - Olteni - Rădoeşti, a fost lipsă tensiune în linia de contact. S a intervenit pentru remediere, iar de la 8:20 s a reluat circulaţia în condiţii normale. Întârzierile înregistrate în circulaţia trenurilor sunt cuprinse între 40 şi 135 de minute", a informat purtătorul de cuvânt al CFR Infrastructură, Oana Brânzan.

Potrivit tabelei electronice din Gara de Nord, trenul IR 15592, Arad - Bucureşti Nord, operat de Astra Transcarpatic, a sosit cu o întârziere de 150 de minute, iar IR 1-5941 Craiova - Bucureşti Nord, al companiei CFR Călători, a acumulat 130 de minute.

Trenul IRN 79, de la Lokoshaza, aparţinând transportatorului de stat, a sosit la Bucureşti cu 90 de minute de întârziere, iar Regio 15990 care vine de la Craiova a înregistrat 65 de minute.

De asemenea, Regio 15996 tot de la Craiova, operat de Softrans Călători, are 70 de minute de întârziere.

Compania Naţională de Căi Ferate "CFR" SA administrează infrastructura feroviară publică. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Loredana Groza arată mai bine pe natural! Anca Țurcașiu i-a scos filtrele...

2 Ea este noua „patroană” a zahărului din România

3 Ce înseamnă Anul Iepurelui de Apă pentru semnul tău zodiacal chinezesc?

4 Dacă minte el, mințim și noi / Citiți ce spune acest jurnalist ucrainean aflat pe front despre realitatea din teren

5 VIDEO „Ce ridicolă ești! Câtă prostie în ziua de azi, nu mă mir de ce țara e așa cum e!”