Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Unităţi ale Direcţiei Investigative Antimafia din Italia au arestat zeci de persoane suspectate de trafic de droguri, în mai multe operaţiuni ce au vizat bande criminale în această ţară, informează marţi dpa.

Anchetatorii au arestat 51 de persoane în zona metropolitană a Romei şi în alte localităţi, a precizat agenţia de presă ANSA. Acestea sunt suspectate că traficau droguri din Tor Bella Monaca, periferie din sud-estul capitalei italiene.

De asemenea, poliţia financiară a oraşului Pavia din regiunea nordică Lombardia a anunţat 15 arestări şi alte măsuri în mai multe oraşe.

Operaţiunile s-au concentrat pe bandele criminale din Milano, implicate în trafic de cocaină provenită din Peru. Se presupune că acestea ar avea legături cu organizaţia mafiotă 'Ndrangheta.

Totodată, potrivit ANSA, anchetatorii au întreprins raiduri în legătură cu traficul de droguri în Torino, regiunea Piemont, în Ancona, regiunea Marche şi în Cagliari, în Sardinia. Nouă persoane au fost arestate în urma acestor operaţiuni. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Uite o întrebare / Cine a luat 5 milioane de euro șpagă pentru Dragnea, la Atena?

2 Sebastian Lăzăroiu îl face muci pe Cîțu

3 Ce diferențe genetice sunt între transilvăneni, valahi, moldoveni și dobrogeni

4 Se înmulțesc fulgerele / Ramona Ursu: Incredibil acest Florin Cîțu. Mincinos, lipsit de scrupule, iresponsabil, …

5 Așa o fi?