Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Unităţi ale Direcţiei Investigative Antimafia din Italia au arestat zeci de persoane suspectate de trafic de droguri, în mai multe operaţiuni ce au vizat bande criminale în această ţară, informează marţi dpa.

Anchetatorii au arestat 51 de persoane în zona metropolitană a Romei şi în alte localităţi, a precizat agenţia de presă ANSA. Acestea sunt suspectate că traficau droguri din Tor Bella Monaca, periferie din sud-estul capitalei italiene.

De asemenea, poliţia financiară a oraşului Pavia din regiunea nordică Lombardia a anunţat 15 arestări şi alte măsuri în mai multe oraşe.

Operaţiunile s-au concentrat pe bandele criminale din Milano, implicate în trafic de cocaină provenită din Peru. Se presupune că acestea ar avea legături cu organizaţia mafiotă 'Ndrangheta.

Totodată, potrivit ANSA, anchetatorii au întreprins raiduri în legătură cu traficul de droguri în Torino, regiunea Piemont, în Ancona, regiunea Marche şi în Cagliari, în Sardinia. Nouă persoane au fost arestate în urma acestor operaţiuni. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Descoperire care dă de gândit în Brazilia...

2 VIDEO De azi se va circula pe 12 km noi din A0, permițând șoferilor o legătură pe autostradă în partea de sud a Capitalei între DN6, DN5 și DN4

3 A început „detonarea” lui Piedone? A apărut o „personajă” nouă în peisaj...

4 „Dacă rămâneam cu el era vai de vieţişoara mea. Era un diavol frumos” / I-a fost amantă lui Florin Piersic timp de 9 ani

5 Cifre care par ireale, dar sunt adevărate. Cum o fi să ai peste 2 milioane de euro în 45 de conturi, ca șef de secție la Sf. Pantelimon?