Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Zeci de persoane au fost arestate în urma unor raiduri anti-mafia în Italia

Unităţi ale Direcţiei Investigative Antimafia din Italia au arestat zeci de persoane suspectate de trafic de droguri, în mai multe operaţiuni ce au vizat bande criminale în această ţară, informează marţi dpa.

Anchetatorii au arestat 51 de persoane în zona metropolitană a Romei şi în alte localităţi, a precizat agenţia de presă ANSA. Acestea sunt suspectate că traficau droguri din Tor Bella Monaca, periferie din sud-estul capitalei italiene.

De asemenea, poliţia financiară a oraşului Pavia din regiunea nordică Lombardia a anunţat 15 arestări şi alte măsuri în mai multe oraşe.

Operaţiunile s-au concentrat pe bandele criminale din Milano, implicate în trafic de cocaină provenită din Peru. Se presupune că acestea ar avea legături cu organizaţia mafiotă 'Ndrangheta.

Totodată, potrivit ANSA, anchetatorii au întreprins raiduri în legătură cu traficul de droguri în Torino, regiunea Piemont, în Ancona, regiunea Marche şi în Cagliari, în Sardinia. Nouă persoane au fost arestate în urma acestor operaţiuni. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Șeful Armatei Ucrainei se dă cocoș: Putem distruge şapte tancuri ruseşti în 36 de secunde

2 Un colier uman?

3 O polițistă s-a împușcat în cap, în wc-ul unei gări din Mehedinți

4 De citit ce spune generalul Wesley K. Clark...

5 VIDEO Macron, cu ochii pe Rareș Bogdan după cererea sa privind România