Zeci de teste pentru depistarea SARS CoV-2 expirate, aruncate pe un câmp de lângă Capitală. Cine le-a găsit VIDEO

Zeci de teste pentru depistarea SARS CoV-2 expirate, aruncate pe un câmp de lângă Capitală. Cine le-a găsit VIDEO

Este risc major în apropiere de Capitală, după ce zeci de kilograme de deşeuri medicale au fost aruncate lângă un cartier rezidenţial din judeţul Ilfov, anunţă digi 24.

Câţiva locatari au observat mai multe cutii cu teste antigen pentru detectarea SARS-CoV-2 expirate de câteva luni, abandonate în zonă.

Pamenii, care locuiesc la 300 de metri de locul cu pricina, au găsit şase cutii cu teste rapide antigen pentru depistarea Covid-19. Conform sursei citate, pe ambalaje se poate vedea că sunt expirate din luna aprilie, iar o parte din ele nici măcar nu se mai află în pungi.

O echipă de specialişti de la Garda de Mediu şi de la DSP Ilfov urmează să stabilească dacă testele au fost folosite. În cadrul verificărilor va trebui să afle care este compania care avea aceste rapide.

Cutiile au fost aruncate de curând pe un câmp din localitatea 1 Decembrie, localnicii care trec des prin acea zonă sesizându-le în cursul zilei de duminică.

Conform legii, testele trebuie să fie distruse, nicidecum arucate. În cazul în care persoanele care au abandonat deşeurile medicale pe câmp vor fi găsite, ele riscă amenzi de mii de lei.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Cabaret în 1985 la barul Melody din Mamaia. În imagini apare și Viorel Păunescu

2 Picanterii ale escortelor despre mahării prezenți la Forumul de la Davos

3 Noi amănunte din culisele „afacerii” fraților Tate

4 „Dacă tancurile ruseşti ar intra în Kiev, ar începe al Treilea Război Mondial”

5 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf