Zelenski se declară șocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachetă Kievului

Zelenski se declară șocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachetă Kievului

Zelenski a cerut sprijin Iranului la începutul războiului și s-a declarat șocat de faptul că iranienii nu au oferit sisteme antirachete Kievului pentru a contracara atacurile rușilor.

Zelenski se declară șocat de faptul că Israelul nu a oferit sisteme antirachetă Foto Profimedia

Președintele ucrainean a acordat un interviu, făcut public sâmbătă, în care a menționat că nu înțelege de ce Iranul nu a putut oferi apărare antiaeriană. El a făcut referire la Domul de Fier folosit de iranieni pentru interceptarea rachetelor trase de militanții palestinieni din Fâșia Gaza.

"Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Israelul. Sincer, sincer, sunt în stare de şoc pentru că nu înţeleg de ce nu ne-a putut oferi apărare antiaeriană", a spus Zelenski.

În cadrul interviului, dat publicității de către biroul său, comentariile președintelui ucrainean au avut un ton mai puternic față de cele din luna martie, atunci când reproșa Iranului că e reticent în a trimite arme Ucrainei. La începutul războiului Iranul declara că va ajuta Ucraina cât poate de mult.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale