Zgomot în „lumea bună” a Capitalei/Costi Alecu, săltat de mascați!

Zgomot în „lumea bună” a Capitalei/Costi Alecu, săltat de mascați!

Un cunoscut patron de cluburi din Capitală a fost ridicat de pricurorii DIICOT împreună cu alte două persoane cunoscute în lumea mondenă într-un dosar de fraudă în care prejudiciul a fost evaluat la aproximativ trei milioane de dolari. 

Procurorii DIICOT au descins, marți dimineață, la o adresă din București, pentru destructurarea unei grupări de crimă organizată specializate în infracțiuni de fraudă informatică, fals informatic înșelăciune și spălare de bani.

Potrivit unor surse judiciare, liderul grupării at fi fost Costi Alecu, patron al mai multor cluburi bucureștene și un personaj cunoscut în lumea mondenă, în special pentru relațiile sale amoroase cu vedete de televiziune.

Victimele sunt cetățeni americani, britanici și indieni

Sursele citate au afrmat că bărbatul pusese picioare o gupare alături de iubita lui, Daniela Petrișor și Mădălin Ghinea care se specializase în organizarea de licitații fictive pe internet.

Cei trei sunt suspectați că puneau la vânzare diferite obiecte de lux, foarte scumpe, pentru care licitau persoane din SUA, Marea Britanie și India.

După ce victimele virau banii, cei trei scoteau sumele și le investeau apoi în moneda virtuală Bitcoin.

Prejudiciul a fost stabilit de anchetatori la aproximativ trei milioane de dolari, iar unul dintre martorii din dosar, spun sursele citate, ar fi chiar George Rotariu, CEO Bitcoin România.


Costi Alecu și Daniela Petrișor

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Cum ar putea o gură care se spurcă prin sex oral să ia anafura, agheasma sau să sărute sfintele icoane / Dacă î…

2 Bobonete, înfierbântat după ce-a văzut pozele hot cu Mădălina Ghenea în dormitor

3 Dezvăluiri BNR / Zborurile secrete cu tone de aur românesc la bord

4 Așa o fi?

5 Judecător / Ion Cristoiu nu a putut demonstra că nu a colaborat cu Securitatea