Zmeura de Aur 2021: Rudy Giuliani, desemnat protagonistul celei mai slabe interpretări a anului

Zmeura de Aur 2021: Rudy Giuliani, desemnat protagonistul celei mai slabe interpretări a anului

Rudy Giuliani, fost primar al oraşului New York, care a apărut involuntar în comedia ''Borat Subsequent Moviefilm'' după ce a fost filmat cu o camera ascunsă, a fost desemnat sâmbătă protagonistul uneia dintre cele mai slabe interpretări ale anului în cadrul premiilor Zmeura de Aur, distincţii amuzante ce recompensează cele mai slabe filme şi sunt acordate cu o zi înainte de gala de decernare a premiilor Oscar, informează Reuters.

Premiile Zmeura de Aur sau Golden Raspberry Awards au fost create în 1980 ca alternativă satirică la ceremonia strălucitoare a trofeelor Oscar, care urmează să fie decernate duminică.

Giuliani a fost desemnat ''cel mai prost actor în rol secundar'' pentru scurta sa apariţie în continuarea documentarului parodic ''Borat'', realizat de Sacha Baron Cohen. Fostul edil a fost filmat cu camera ascunsă pe când se afla într-o cameră de hotel în compania unei actriţe care i-a spus că este jurnalistă. Giuliani a spus că nu s-a întâmplat nimic inadecvat.


Citește și:

populare
astăzi

1 Dăncilă îl îngroapă definitiv pe Geoană, care a mințit cu nesimțire despre cum a ajuns el la NATO!

2 VIDEO Imagini spectaculoase de pe frontul din Ucraina, cu un atac rar de manual la nivel de batalion, al rușilor, oprit de ucraineni

3 Polițistul local Bucur Cezar Mihail s-a declarat femeie

4 VIDEO Lovitură cruntă încasată de Rusia în Crimeea! / Canal neoficial al aviației ruse: „Exact așa cum am spus că va fi. Veșnica pomenire…”

5 Un articol care dă fiori despre Siria, țara care a ajuns să supraviețuiască economic din fabricarea unui drog...