Zodia care ar putea primi de Iepuraș o veste surpriză

Zodia care ar putea primi de Iepuraș o veste surpriză

Nativele unei zodii ar puta avea o surpriză până de Paște. Astrele le favorizează viața romantică și, de asemenea, horoscopul arată că au șanse mari să rămână însărcinate până de Paște.

Horoscop FOTO Shutterstock

Desigur că astrele indică doar faptul că sunt favorizate unele aspecte ale vieții, și nu că acest lucru se va întâmpla, neapărat. Dar, dacă nativele acestei zodii își doresc să își mărească familia și să aducă pe lume un suflețel, acum sunt favorizate de astre.

De asemenea, dacă își doresc să adopte un copilaș, astrele inddică faptul că sunt șanse mari ca acum să aibă această șansă.

Potrivit horoscopului, casa a cincia, cea a creativității (și a creației) este cea mai legată de sarcină și poate spune multe despre influențele din această zonă. Casa a patra a căminului, casa a șasea a sănătății și casa a opta a intimității pot, de asemenea, să îți dea o mână de ajutor, pentru a înțelege predispozițiile pe care le ai în ceea ce privește o potențială sarcină.

Zodia care ar putea rămâne însărcinată, înainte de Paște

Atunci când analizăm harta natală în raport cu mișcarea planetelor în perioada actuală (cunoscută sub numele de tranziție), putem observa factori care pot afecta fertilitatea și extinderea familiei.

Să știi că, dacă semnul tău zodiacal nu se află aici, asta nu înseamnă că nu vei rămâne însărcinată! Liberul arbitru și astrologia merg mână în mână și totul depinde, în primul rând, de intenția și dorința noastră. Desigur, nu uita că astrologia nu înlocuiește niciodată sfatul unui medic, arată Click!.ro

Ce zodie ar putea rămâne însărcinată înainte de Paște

Semnele de apă sunt considerate cele mai fertile în mod natural în zodiac, iar acest lucru se dovedește adevărat pentru pasionalul scorpion în 2023. Jupiter introduce norocul în a cincea ta casă a creației. Crearea unui cămin în care să te simți în control și capabil va fi o parte firească a anului tău, deoarece guvernatorul tău planetar, Pluto, se va muta în casa a patra a căminului, indicând unele transformări noi în viața ta privată. Dacă ești gata să faci acel cuib și să te dăruiești cuiva nou, acesta este momentul oportun!

Mai mult, este bine să știți și că semnul taurului și al capricornului sunt vizate pozitiv de astre în acest sens. Pe tauri îi așteaptă schimbări marcante în această perioadă, iar în ceea ce îi privește pe capricorni, viața romantică este favorizată așa că șansele pentru o relație de lungă durată sau a unor experiențe noi în cuplu sunt destul de mari!

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 VIDEO Priviți aceste imagini apocaliptice cu pădurea care oferea protecție militarilor ucraineni în fața dronelor rusești...

4 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

5 Expert despre porcăria comisă de E.ON: Este o înșelătorie, oamenii nu au ce să facă pentru că nu mai există concurență