Zodii care se detestă. Nu pot avea o relație niciodată, cine sunt nativii aflați tot timpul în război

Zodii care se detestă. Nu pot avea o relație niciodată, cine sunt nativii aflați tot timpul în război

Trei combinații de zodii nu pot fi niciodată puse una lângă cealaltă. Nativii acestor semne nu au șanse nici măcar să lege o prietenie, darămite să nutrească sentimente de iubire unii față de alții. Sunt ca niște pietre tari care, sub nicio formă, nu se înțeleg.

Zodii care nu se înțeleg deloc FOTO pixabay.com

Taurul și Leul

Un Taur și un Leu nu pot sta niciodată unul lângă celălalt. Ambii sunt ambițioși și puternici, dar și firi egoiste, în același timp, relatează fanatik.ro Cei doi nativi vor să conducă și să își impună punctul de vedere, astfel că poate izbucni rapid un conflict între ei.

Amândoi preferă puterea, dar au mijloace diferite pentru a-și atinge țelul. În timp ce Leul va face totul pe cont propriu, Taurul știe să profite de cei din jur, acesta fiind un alt motiv pentru care cele două zodii nu se pot suporta.

Leul nu va admite niciodată felul în care se poartă un Taur. La rândul său, acesta din urmă nu va putea suporta abilitatea Leului de a prelua puterea. Este lesne de intuit, că acești nativi nu s-ar putea înțelege nici în plan amoros.

Gemenii și Săgetătorul

Gemenii și Săgetătorul nu pot avea o relație pentru că sunt firi total opuse, deși se spune că extremele se atrag. Primii sunt recunoscuți pentru faptul că se concentrează pe detaliile problemei, în timp ce Săgetătorul privește în ansamblu. Din această cauză, pot apărea conflicte majore între cei doi.

Din punct de vedere sentimental, nimic nu stă în picioare pentru că niciunul nu este dispus să facă compromisuri.

Scorpionul și Vărsătorul

Vărsătorul nu are niciodată nimic de ascuns, în timp ce Scorpionul este o fire misterioasă. El consideră că nu trebuie să se dezăluie cu totul celor din jur. Din acest motiv, uneori alege să-și ascundă sentimentele, ambițiile și dorințele.

Scorpionul este recunoscut pentru faptul că preferă să se bazeze pe propriile forțe și are foarte puțini prieteni. Nu îi place viața socială, în timp ce Vărsătorul este exact opusul. Are mulți prieteni și adoră distracția, se îndrăgostește des și profită din plin de fiecare moment.

Cele două zodii nu se suportă și nu se pot înțelege niciodată. Ei nu pot lega o prietenie și nu ar putea colabora nici măcar în calitate de colegi.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria