Zodiile care nu se potrivesc în dragoste, oricâte promisiuni și-ar face

Zodiile care nu se potrivesc în dragoste, oricâte promisiuni și-ar face

Orice femeie visează să-și întâlnească partenerul potrivit, lângă care să rămână toată viața. Dar partea dificilă vine atunci când e vorba despre compatibilitate. Iar zodia are o mare importanță în acest aspect.

Zodii incompatibile

Indiferent ce criterii de selecție ai avut până acum, nu ar fi rău să iei în considerare și zodia din care face parte iubitul tău. Află cât de compatibili sunteți din punct de vedere al zodiei, atunci când intri într-o relație.

Chiar dacă nu crezi în astrologie, uneori, când vezi că lucrurile nu merg chiar cum ai vrea, este imposibil să nu începi să îţi pui unele întrebări legate de viitorul relaţiei. Iată ce este bine să ştii dinainte să începi căutările, ca să ştii, de fapt, de cine să stai departe.

Berbec

Dacă eşti Berbec, trebuie să ştii că nu eşti deloc potrivită pentru bărbaţii în zodia Taur. Acestora le place să spună adesea „ţi-am spus eu!‟, iar tu urăşti asta!

Compatibilitate maximă ai cu Balanţa.

Taur

Eşti în zodia Taur? Atunci află că în fruntea listei cu zodii incompatibile în dragoste cu Taur este Săgetătorul. Un Săgetător are un fel de a fi mult prea sălbatic pentru tine . Îl poţi admira, dar nu te apropia de el.

Compatibilitate maximă ai cu Scorpionul

Gemeni

Femeia născută în Gemeni nu e compatibilă cu bărbatul din zodia Capricorn şi nici invers nu este în regulă. Explicaţia? Bărbatul Capricorn, pur şi simplu, nu este destul de amuzant pentru femeia a cărei existenţă este guvernată de zodia Gemeni. Şi asta pentru că lui îi place să muncească prea mult şi se distrează prea puţin.

Compatibilitate maximă ai cu Săgetător

Rac

Dacă eşti Rac, nu te asocia cu cineva din Vărsător! Aceştia cheltuiesc sume mari de bani pe nimicuri, le place să schimbe întotdeauna câte ceva şi s-ar putea ca un astfel de partener să te facă să dezvolţi animozităţi la adresa lui.

Compatibilitate maximă ai cu Taur.

Citește toată știrea pe Click!.ro și află compatiblitățile pentru toate zodiile.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina