Zodiile care sunt cele mai compatibile în pat

Zodiile care sunt cele mai compatibile în pat

Semnele zodiacale care sutn cele mai compatibile în pat au întâlniri amoroase memorabile. Unele sunt mai romantice și au nevoie de un preludiu lung, alte, dimpotrivă, sunt sălbatice și pragmatice. Niciuna nu este greșită, totul ține de compatibilitate.

Horoscop erotic FOTO Pexels

Astrologia sexuală este o realitate, iar explorarea semnelor astrologice din acest punct de vedere poate face lumină în multe cupluri. Descoperind lucruri despre compatibilitatea sexuală a semnelor zodiacale, poate fi de ajutor pentru a ne face o idee mult mai bună dacă avem sau nu șanse să avem o relație amoroasă de succes. Unele semne se bucură de jocurile de rol, în timp ce altora le place să își păstreze stilul . Unii au nevoie de o sesiune lungă de încălzire, în timp ce alții sunt gata să facă amor imediat după un impuls mic precum un pupic pe obraz.

Semnele zodiacale care sunt cele mai compatibile în pat

Unele semne zodiacale sunt cunoscute pentru că sunt grozave în pat, inclusiv Scorpionul, Berbecul, Leul, Balanța și Taurul. Și multe dintre aceste aceleași semne au tendința de a fi un pic ciudate în pat.

Nu se poate nega faptul că unele semne sunt pur și simplu mai atrase fizic de anumite semne zodiacale, iar între anumite perechi există o chimie de netăgăduit, potrivit Your Tango .

Berbec (21 martie - 19 aprilie)

Berbecii sunt amanți care vor să treacă la treabă. Nu le place să te curteze cu flori și romantism. Sunt actori, nu visători, și preferă o partidă picantă și energică unei ședințe amoroase prelungite.

Semne zodiacale compatibile sexual: Leu, Săgetător, Gemeni, Vărsător.

Ce-i stârnește: Orice lucru diferit; parteneri agresivi.

Ce nu le place: Rutina. Programarea sexului în fiecare marți și joi cu Berbecul tău este o modalitate sigură de a-l plictisi de moarte.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Taurii vor să fie invitați la masă și seduși încet. Acești iubitori senzuali se gândesc bine la deciziile lor, dar odată ce au decis că tu ești alesul, te vor dori pe tine și numai pe tine. Taurului de încredere și dezinvolt îi place sexul deliberat, fără complicații și posedă un libido care, odată dezlănțuit, îi permite să meargă toată noaptea.

Semne zodiacale compatibile sexual: Fecioară, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Ce-i stârnește: Taurii se îndrăgostesc de toate instrumentele tradiționale de seducție. Doar puneți cearceafuri de mătase pe pat, câteva flori în cameră, deschideți o sticlă de vin bun și dați drumul la Barry White. Până la doua melodie probabil va începe să-și dea jos hainele.

Ce nu-i place: Dacă o împingi de un perete sau apari la ea acasă într-un costum pervers, femeia Taur va fugi probabil urlând.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt stimulați mai întâi mental și apoi fizic. Odată ce l-ați excitat, trageți-l în dormitor înainte de a fi distras, deoarece mințile Gemenilor rătăcesc ușor. Partida de amor va fi cu siguranță fierbinte și intensă.

Semne zodiacale compatibile sexual: Balanță, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Ce-i stârnește: Conversația aburindă și noutatea. Spune-i ce ai de gând să-i faci și, mai bine, fă să fie ceva ce nu i s-a mai făcut până acum.

Ce nu le place: Nu te purta ca o nevastă cu un Gemeni; deși pot fi monogami fericiți, ei vor să se simtă cel puțin liberi.

Rac (21 iunie - 22 iulie)

În cea mai mare parte, Racul extrem de emoțional își dorește o relație, iar odată ce te are în gheare, nu vrea să te lase să pleci.

Iubesc intens, sunt serioși și posesivi și se concentrează asupra unui singur partener cu care să se angajeze în toate activitățile lor senzuale preferate. Deși pot fi timizi la început, sunt tandri și profund afectuoși odată ce se simt în largul lor.

Semne zodiacale compatibile sexual: Taur, Fecioară, Capricorn, Scorpion, Pești.

Ce-i stîrnește: O mâncare grozavă și multă încredere. Pregătește-i Racului tău o masă elaborată și lasă-l să știe că poate fi vulnerabil cu tine și s-ar putea să îl faci să te mulțumească pentru totdeauna.

Ce nu-i place: Orice ai face, nu-i răni sentimentele și nici măcar nu te gândi să te îndepărtezi. Este super-sensibil, ușor de jignit și, cum are cea mai bună memorie dintre toate semnele zodiacale, nu va uita niciodată exact cum ai dat-o în bară.

Leu (23 iulie - 22 august)

Leul tânjește după recunoaștere și audiență, iar dacă continui să-l aplauzi, el va continua să te satisfacă. „Ei vor să fie mângâiați, la propriu și fizic. Acești iubiți înnăscuți sunt excepțional de sexuali, inventivi și devotați. Ei nu acceptă un refuz, așa că de ce să se deranjeze?

Semne zodiacale compatibile sexual: Berbec, Săgetător, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Ce-i stârnește: Lingușire fără sfârșit. Spune-i Leului că este superb, spiritual și fabulos în pat. Libidoul lui va crește vertiginos, iar tu vei culege beneficii semnificative.

Ce nu-i place: Șefia. Leul trebuie să fie la conducere, sau cel puțin să creadă că el este la conducere. Așa că, dacă ții la liniștea ta, nu vei încerca să îi spui Leului tău ce să facă.

Fecioară (23 august - 22 septembrie)

Le place să o facă într-un mediu curat și frumos. Sunt niște persoane dulci, romantice și ordonate, care se dezvoltă în relații calme și adesea preferă să fie partenerul mai puțin agresiv.

Chiar dacă pot părea șocați atunci când le sugerezi ceva obraznic, în secret sunt încântați.

Semne zodiacale compatibile sexual: Taur, Capricorn, Rac, Scorpion, Pești.

Ce-i stârnește: Cearșafuri proaspete, o curtare tradițională, rutină. Tratează-i cu atenție, cumpără-le cadouri frumoase, citește-le poezii și, în general, lucrează cu sensibilitatea lor sexuală prețioasă și de modă veche.

Ce nu le place: Nu-i aruncați la pământ și nu încercați să să-i duceți în locuri îndoielnice. Fecioarele nu sunt interesate să se murdărească la propriu.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Este un intelectual și un perfecționist - un partener de pat excelent, chiar dacă este puțin detașat. Semnul cu vederi înalte abordează sexul cu o aplecare mentală și este adesea intrigat de erotism și de noi abordări conceptuale ale plăcerii.

Este deschis la minte, dar rafinat, așa că probabil că va fi de acord cu orice, atâta timp cât nu este prea năstrușnic.

Semne zodiacale compatibile sexual: Gemeni, Vărsător, Berbec, Leu, Săgetător.

Ce-i stârnește: Un dormitor bine decorat, o noapte în oraș. Urbanul Balanță este excitat de o situație plăcută, îi plac foarte mult cadourile scumpe.

Ce nu-i place: Cel mai bine ar fi să eviți să duci o nativă Balanță cu cortul în camping sau să-i sugerezi să o facă pe durul în vreun fel. Balanțele nu sunt interesate să facă dragoste sub stele decât dacă se află într-o cabană de lux cu luminatoare.

Scorpion (23 octombrie - 21 noiembrie)

Toată lumea știe că Scorpionii sunt ciudați, dar nu toată lumea înțelege că sunt ciudați cu discernământ. Misteriosul și intensul Scorpion poate fi un câine cu coarne, dar preferă celibatul sexului milimetric. Ea este interesată de o partidă de amor transformatoare, nu doar de 20 de minute de misionar. Trebuie să fie o conexiune mai mare.

Semne zodiacale compatibile sexual: Rac, Pești, Gemeni, Balanță, Vărsător.

Ce-l stârnește: Înțelegere. Când știi ce îi place iubitei tale Scorpion, fă-o pentru ea. Ai putea să-i oferi, cu puțin noroc, o frânghie și un bici. Scorpionilor nu le este frică de un pic de perversitate.

Ce nu le place: Negativii, plictisitorii și oamenii insistenți. Dacă crezi sau încerci să afirmi, că tu deții controlul, Scorpionul te va da la o parte.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Acest călător mondial ardent și entuziast te va face să te simți ca singura persoană din lume atunci când este în pat cu tine, dar dacă aude chemarea drumului deschis, ai putea la fel de bine să te bucuri de priveliște când pleacă.

Cu toate acestea, cât timp îl ai, te vei distra de minune, deoarece Săgetătorul este deschis, aventuros și dedicat distracției. Așteaptă-te ca el să devină pofticios atunci când se află într-un loc nou și interesant.

Semne zodiacale compatibile sexual: Berbec, Leu, Gemeni, Balanță, Vărsător

Ce-l stârnește: Aventura. Fă-l pe Arcaș să te urmărească. Încearcă o poziție sexuală ciudată sau o tehnică sexuală exotică, de preferință în locuri îndepărtate.

Ce nu-i place: Previzibilitatea. Dacă întotdeauna vrei să stai acasă și să te uiți la filme sâmbăta, iubitul tău Săgetător se va ofili de plictiseală.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Acești tipi pot părea dependenți de muncă, dar odată ce îl atragi pe unul în dormitor, îți va arăta că joacă la fel de mult. Capricornul este unul dintre cele mai pasionale semne și nimeni nu știe asta.

Semne zodiacale compatibile sexual: Taur, Fecioară, Rac, Scorpion, Pești.

Ce-l stârnește: Capricornii sunt atrași de oamenii inteligenți, realizați, care sunt dispuși să facă primul pas și au răbdarea de a-i atrage departe de muncă cu haine sexy, o masă romantică și distracții senzuale. Le place să stabilească întâlniri și să planifice "nopți de sex" în avans.

Ce nu-i place: Spontaneitatea și ciudățeniile. Nu-i plac aventurile capricioase care îi întrerup programul încărcat, așa cum nu-i place nici să se încurce cu o persoană pe care o consideră nepotrivită în marea schemă a vieții sale.

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Nimeni nu poate să îi îngrădească pe acești excentrici liberi. Și, deși niciunul dintre aceste semne de aer nu seamănă între ele, un lucru pe care îl au în comun este intelectualul lor. Libidoul Vărsătorului crește în raport cu stimularea sa mentală; este dispus să încerce orice dacă sună interesant.

Semne zodiacale compatibile sexual: Gemeni, Berbec, Leu, Săgetător.

Ce-l stârneșe: Conversația, personalitățile neobișnuite, căutările intelectuale. Deoarece au puține scrupule, se bucură de toată gama de activități din dormitor, de la cele mai ușoare până la cele extra-perverse.

Ce nu-i place: Dacă ești un tip convențional, fără o înclinație excentrică sau o latură întunecată, un Vărsător nu-ți va acorda timp de o zi. De asemenea, nu încerca să o îngrădești: „Dacă Vărsătorul crede că îi vei lua libertatea, va fugi.

Pești (19 februarie - 20 martie)

Acest amant este un cameleon, capabil să își schimbe stilul în funcție de nevoile și dorințele tale. Sunt magici din punct de vedere fizic. Sunt emoționali, nu intelectuali.

Ceea ce este obraznic pentru un alt semn pare pur și simplu distractiv pentru Pești, iar ei abordează aventurile din dormitor cu mintea și inima deschise, așteptându-se întotdeauna ca timpul petrecut împreună să fie fantastic.

Semne zodiacale compatibile sexual: Scorpion, Rac, Taur, Fecioară, Capricorn.

Ce-i stîrnește: Când tu ești fericită, el este fericit, așa că asigură-te că îți arăți aprecierea. Deoarece sunt visători, Peștii sunt adesea excitați de jocurile de fantezie, așa că scoate-ți costumul de majoretă și începe jocul erotic.

Ce nu-i place: Nu lua în râs cu Pești, pentru că își va pierde libidoul. Un partener Pești are nevoie să primească un răspuns în pat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina

5 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria