Zodiile cele mai ranchiunoase. Nu te iartă și nu uită

Zodiile cele mai ranchiunoase. Nu te iartă și nu uită

Ai cunoscut oameni care să-și amintească detalii din trecut, cu lux de amănunte? Ei sunt cei care nu uită prea ușor, iar dacă le-ai greșit, s-ar putea să te taxeze când nici nu te mai gândeai sau poate că uitaseși complet evenimentul.

Unele persoane nu pot uita niciodată dacă le-ai greșit cu ceva

Aici este vorba de caracter, iar uneori au și astrele o influență. Căci anumite zodii sunt ranchiunoase.

Nu e ușor să porți pică cuiva. Îți antrenează memoria și îți consumă energia. Cu toate acestea, există anumite persoane pentru care iertarea și uitarea nu există. Sau, în cel mai bun caz, există doar iertarea. Însă acești oameni nu realizează cât timp prețios le consumă ranchiuna. În loc să se ocupe de persoana lor, stau și numără greșelile altora. Cu siguranță toți cunoaștem astfel de oameni.

Primul pe lista ranchiunoșilor este... Berbecul

Primul semn al zodiacului are o memorie... de elefant. Nu te lăsa înșelat de aparențe

Primul semn al zodiacului are o memorie... de elefant. Nu te lăsa înșelat de aparențe

Semn de foc, se aprinde repede și aproape că nu se stinge niciodată. Potrivit astrologilor americani, Berbecul este temperamental, adoră să fie în centrul atenției și este, de cele mai multe ori, neiertător. E bine să fii precaut dacă ai supărat un Berbec și el încă te tratează frumos. Legenda spune că... pregătește ceva, o mică răzbunare. Acest semn zodiacal obișnuiește să poarte pică mult timp celor care greșesc față de el.

Scorpionul

Mergi în vârful degetelor și cu mănuși, dacă nu vrei să superi un Scorpion

Mergi în vârful degetelor și cu mănuși, dacă nu vrei să superi un Scorpion

Să te ferească cel de Sus de mânia Scorpionului! Otrava sa letală se manifestă plenar în cazul nativilor. Ai greșit în fața unui Scorpion , ești mâncat. Este Regele neîncoronat al răzbunării și al ranchiunii. Nu poți fi atât de naiv să te gândești vreodată că dacă încă îți mai zâmbește, te-a iertat.

Capricornul

Semnul de Pământ care așteaptă respect, nu critici

Semnul de Pământ care așteaptă respect, nu critici

Fii conștient, odată ce ai greșit în fața unui Capricorn, nu vei ieși niciodată de pe lista lui de persoane indezirabile. Doar că e mult mai pașnic decât Scorpionul, te ține minte și ripostează doar dacă-l ataci iarăși. Dacă vrei să enervezi la culme un Capricorn, critică-l în fața șefului. Sau spune-i că a greșit în sfera profesională. Capricornul este un semn orientat spre succes și perfecțiune. Este dureros să audă critici. Dacă-l faci de râs, vei fi pe lista sa ”ranchiunoasă” toată viața.

Fecioara

Născută perfecționistă, această zodie nici nu concepe să audă că ai zis ceva rău de ea sau de tehnicile sale. Nu te va ține minte neapărat, ci mai degrabă va acționa pe loc: nu se va lăsa până nu te va convinge că te înșeli și că ea este cea mai bună, fără dubiu.

Leul

Semn fix, este foarte implicat în luarea deciziilor. Este extrovertit, solar, deschis. Este convins că îl adori și se așteaptă, măcar la nivel mental, să-i faci o reverență .

Ei trebuie să audă mereu că au dreptate. Cum nu au? Au. Alfel, e vai și amar. Lista ranchiunii rămâne deschisă până îți revizuiești comportamentul. Este unul dintre cele mai ranchiunoase zodii. Însă desigur că nu va recunoaște.

Foto: Shutterstock

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…