Zodiile pe care le așteaptă cea mai bună săptămână. Urmează să primească bani și vești bune

Zodiile pe care le așteaptă cea mai bună săptămână. Urmează să primească bani și vești bune

O nouă săptămână a început, iar în miezul energiei fulminante date de luna plină aflată de duminică în semnul Leului, câteva zodii sunt foarte bine aspectate. În special, cele de pământ.

Săptămâna 6 - 12 februarie vorbește despre iubire și răsfăț

Ele vor avea o săptămână extrem de fructuoasă, cu rezultate incredibile în sfera profesională, financiară și amoroasă.

În săptămâna 6 – 12 februarie, atmosfera tensionată cauzată de momentul de Lună Plină de duminică, din semnul Leului, începe să se disipeze. În perioada aceasta, patronată de Vărsător, este o idee magnifică ca toate zodiile să se concentreze pe studiu, pe aprofundare, pe specializare. Sunt binevenite, de asemenea, și ieșirile mondene, socializarea, networkingul.

Săptămâna începe cu intrarea lunii în semnul meticulos al Fecioarei, moment care ne încurajează să ne concentrăm mai mult pe sănătate și stil de viață. Ritualuri de sănătate, stare de bine, ședințe de pilates, reorganizarea spațiului, indiferent ce alegi, energia lunară te va susține în acest gen de proiecte. Mercur, planeta care guvernează semnul Fecioarei, se va armoniza cu Neptun și va favoriza intuiția. Ascultă mesajele corpului tău! Dacă te epuizezi la locul de muncă, dacă nu mai ai plăcerea de a trăi, concentrează-te pe ritualurile de bine, care favorizează calmul și pacea.

Acestea sunt zodiile cele mai favorizate săptămâna aceasta

Taurul

Nativii din semnul Taurului sunt printre favoriții săptămânii

Nativii din semnul Taurului sunt printre favoriții săptămânii

Există lucruri pe care abia le aștepți? Dă-ți voie să visezi la ele. Căci conjunctura astrală îi susține pe cei care îndrăznesc să viseze. Sextilul din 6 februarie activează casa a 9-a a Taurului, a descoperirii de sine, dar și pe cea de-a 11-a, a viziunilor din viitor. S-ar putea să întrezărești o cale a succesului, în ceea ce privește un proiect de suflet, ceva amânat sau o relație dorită. Dragă Taur, e momentul ca dorința ta să se manifeste. Este în exaltare casa a 5-a a iubirii, a plăcerii, a exprimării de sine, iar pe 7 magia poate apărea în viața ta, ca un vis frumos ce se împlinește. Vei putea să te cuplezi cu cineva pe care ai pus ochii mai demult! Sau poți face o magie în sfera profesională, iar banii încep să curgă. Profită, ești printre preferații zodiacului, săptămâna aceasta.

Fecioara

Nativii din semnul Fecioarei sunt printre favoriții săptămânii

Nativii din semnul Fecioarei sunt printre favoriții săptămânii

Un alt semn din cale afară de favorizat de astre. Șansa pică din cer pentru tine, odată cu intrarea Lunii în semnul Fecioarei, pe 6 februarie. De asemenea, se va întâlni cu Neptun cel visător într-un sextil blând și iubitor de fantezie, prin a șaptea casă a iubirii și a înțelegerilor, accentuând deschiderea ta spre ceilalți. Devii incredibil de empatic cu cei dragi. Ai o conexiune desăvârșită cu prietenii și familia. Ești pe val.

Capricornul

Capricornii intră deja în atmosfera romantică ce precede Ziua Îndrăgostiților

Capricornii intră deja în atmosfera romantică ce precede Ziua Îndrăgostiților

Perseverența ta înnăscută va da roade săptămâna asta! Urmează progresul, culegi roadele, nu se mai lasă așteptate. Urmează câteva zile magice pentru tine, în ceea ce privește relațiile. Oamenii buni apar în viața ta când nici nu te gândești. Iar cuvintele unora vor fi balsam pentru tine, pline de compasiune și înțelegere.

Iubirea este atât de aproape de tine, va veni negreșit, fie că e vorba de o persoană la care tânjești de mult, fie va fi cineva pe care-l abia cunoști online. Sextilul puternic din 8 februarie îți vorbește de dragoste și întâlniri romantice. Ar fi păcat să ignori o asemenea perioadă superbă din punct de vedere sentimental.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...