Zodiile prietenilor falși! Ei sunt nativii Iuda, care nu ezită să te înjunghie și să te vândă

Zodiile prietenilor falși! Ei sunt nativii Iuda, care nu ezită să te înjunghie și să te vândă

Este dificil să îți dai seama cine ți-e prieten cu adevărat și cine este un prieten deghizat. Iar pentru o viață liniștită și sănătoasă, este necesar să faci câte o triere, înainte de-a primi sărutul lui Iuda.

Trădarea unui prieten poate fi cel mai dureros lucru

Desigur, nu este o regulă universal valabilă, dar astrologii americani au făcut un top al zodiilor capabile să-și vândă prietenii.

O viață fără trădători în ea este desigur una liniștită, însă fiecare experiență vine la pachet cu o lecție de viață, de care sigur aveam nevoie.

Așadar, dacă vrei să-ți triezi prietenii sau dacă simți că ei te ”sapă”, iată cum te poate ghida și astrologia. Specialiștii au făcut un top al celor mai indezirabili prieteni, din punct de vedere zodiacal.

Prietenia adevărată știm cu toții că este o floare rară. Fiecare om se confruntă anual cu dezamăgiri venite din partea celor considerați prieteni. Iată cum îi poți descifra, dacă alegi să te ghidezi după criteriile de selecție ale astrologilor americani.

Nu te încrede orbește în aceste semne, sunt nativii cei mai perfizi

Când vine vorba de trădări, aceste zodii sunt primele care-și pot urma doar interesul propriu, ajungând chiar să-și trădeze prietenii. Sunt cei mai predispuși la a neglija loialitatea. La rândul lor au fost răniți și acum nu consideră că mai merită să facă sacrificii pentru nimeni. E bine să-i avem în vedere, atunci când ne analizăm compatibilitățile zodiacale cu prietenii noștri.

Instinctul te va ajuta să triezi prietenii buni de cei falși, nu-l ignora

Instinctul te va ajuta să triezi prietenii buni de cei falși, nu-l ignora

Pe locul 5 în topul trădătorilor se află enigmaticii Pești.

Pești profimedia 0222932107 jpg

În situații de criză, artistul zodiacului nu va ezita să renunțe la tine. Nativul Pește este acela care te poate înjunghia cu zâmbetul pe buze. Această zodie de apă se numără printre cele mai superficiale semne. Așadar nu e de mirare că se dă mare prieten cu tine, înainte de a te strivi ca pe o insectă neavenită.

Pe locul 4 în topul trădătorilor se află intransigentul Scorpion.

scorpion jpeg

Are o personalitate atât de misterioasă și de neprevăzută, încât este aproape imposibil să-i anticipezi mișcările. Dacă e vorba de prietenie, nu conta prea mult pe loialitatea sa. Scorpionul este mult prea ambițios ca să se gândească la binele altcuiva înainte de al lui.

Pe locul 3 în topul trădătorilor se află mândrul Leu.

Leu jpg

Știm deja, el este centrul Universului. Prietenii sunt buni în a-l adula. Acest nativ are o personalitate inconfundabilă, alimentată direct de semețul Soare. Cine poate fi mai bun și mai frumos decât perfectul Soare? Prietenii îi adună ușor în jurul său, căci este vesel și adorabil, însă nu te baza prea mult pe el, e foarte posibil să-ți frângă inima.

Pe locul 2 în topul trădătorilor se află grăbitul Berbec.

Berbec jpg

Acest nativ se bate cu pumnul în piept că este un prieten loial. Toate ca toate, până la proba contrarie. Au un simț de răspundere în prietenie, însă nu va ezita să se afirme el în ceva ce te interesează pe tine. Nu te va ajuta prietenește să te ridici, ci se va urca pe umărul tău ca să fie el primul care scoate capul în față.

Trădătorul absolul este nativul din zodia Gemeni, spun astrologii americani.

horoscop gemeni jpeg

Oamenii care au nativi Gemeni în preajmă trebuie să fie foarte precauți. Ne pare rău, dragi Gemeni, însă caracteristicile voastre zodiacale nu arată că reușiți să fiți prieteni adevărați. Cu un talent actoricesc și de comunicare, Gemenii manipulează lucrurile ca să le fie lor bine. Nu contează că vor ieși pe minus cei pe care îi numește prieteni. Nativul Geamăn este și schimbător, azi te place, mâine se răzgândește. Partea bună în ceea ce îi privește este că există o mulțime de avertismente legate de caracterul lor alunecos. Practic, vin cu o etichetă de averizare, măcar știi la ce să te aștepți, iar surpriza trădării nu e la fel de mare ca în rândul celorlalte semne.

Foto: Profimedia

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...