ZVON Cartelul condamnaților ar fi făcut o chetă de o jumătate de miliard de euro pentru a scăpa de pușcărie! Amănunte INCENDIARE!

ZVON Cartelul condamnaților ar fi făcut o chetă de o jumătate de miliard de euro pentru a scăpa de pușcărie! Amănunte INCENDIARE!

ZVON Cartelul condamnaților ar fi făcut o chetă de o jumătate de miliard de euro pentru a scăpa de pușcărie! Da, oameni buni, așa se vorbește în piață! Că toate deciziile „surprinzătoare” și rapide date în ultima perioadă de CCR și anumite instanțe nu sunt întâmplătoare. Că, dincolo de obsesia lui Dragnea de a scăpa de pușcărie și dosare, mai există o grupare, de mari oameni de afaceri români și străini, ce ar fi cotizat la un buget care să fie distribuit celor implicați. Buget care s-ar ridica la aproape jumătate de miliard de euro. Conform zvonului, există și niște persoane de încredere care s-au ocupat cu operațiunea. Iar una dintre aceste persoane ar fi Cătălin Voicu. Căruia, conform acelorași zvonuri, câteva dintre judecătoarele ajunse acum la butoanele justiției din România îi spun Tăticu'.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...