Zvon...

Zvon...

Între președintele Klaus Iohannis și președintele PNL, Florin Cîțu, au apărut tensiuni majore după ce șeful statului i-a cerut vineri lui Cîțu să renunțe la candidatura pentru postul de premier, în cazul în care nu găsește o soluție politică pentru crearea unei majorități guvernamentale, au declarat pentru G4Media.ro surse liberale.

La discuția de vineri au participat mai mulți lideri de frunte ai PNL care de asemenea au vorbit despre lipsa oricărei perspective de creare a unei majorități guvernamentale, dat fiind că atât USR, cât și PSD îl resping puternic pe Florin Cîțu.


Nu e clar în acest moment cum se va tranșa acest conflict, având în vedere că însuși președintele Iohannis este cel care l-a susținut puternic pe Florin Cîțu în competiția internă din PNL cu Ludovic Orban.

Dacă PNL ar propune un alt candidat de premier în locul lui Florin Cîțu, partidul ar fi practic în aceeași situație ca până la congresul din 25 septembrie, când președintele partidului nu deținea și funcția de șef al Guvernului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...