Zvon...

Zvon...

PSDcondus deMarcel Ciolacuva cere atât postul de prim-ministru cât și alte șapte ministere printre care Sănătatea și Finanțele într-o eventuală coaliție guvernamentală cuPNL, au declarat pentru Ziare.com surse politice.

În acest moment cele două partide se pregătesc de negocieri după ce conducerea PNL a decis luni seară să renunțe la intenția de a forma un guvern interimar cuUDMR.

Alianța dintre cele două partide pare să fi pornit după ceSorin Grindeanua fost ales președintele interimar la Camera Deputaților. Social-democratulSorin Grindeanua fost votat, marţi, în Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor, preşedinte interimar al forului legisltiv, cu voturile AUR şi UDMR. Liberalii nu au fost prezenţi la şedinţă. Au fost două propuneri, Sorin Grindeanu, de la PSD, şiCristina Prună, de laUSR.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Propagandiştii Kremlinului, supăraţi că tinerii ruşi nu vor să moară în războiul lui Putin: „Avem 150 de milioane de oameni. Câţi dintre ei luptă în D…

2 Aviația militară ucraineană a efectuat cel mai masiv atac de la începutul invaziei

3 „Ucigașul de blindate” / Un sergent ucrainean a spulberat 16 „unități” ale armatei ruse, cu sistemele antitanc Stugna și Javelin

4 The Times / Disperare la Kremlin! Armata Rusiei, aproape de o înfrângere umilitoare în sudul Ucrainei!

5 Era intimă cu Lavrov! / Jurnalista rusă Daria Aslamova, arestată pentru spionaj în Kosovo