Zvon...

Zvon...

Președintele PNL, Florin Cîțu, ar urma să-l susțină pe Dan Vîlceanu pentru funcția de premier în ședința BEX programată pentru ora 14, în timp ce prim-vicepreședinții partidului ar urma să susțină varianta Nicolae Ciucă, agreată și de șeful statului, au declarat pentru G4Media.ro surse din partid.

Alte surse susțin însă că Florin Cîțu nu va face această propunere, mai ales că miercuri seara ar fi avut o discuție tensionată cu cei patru prim-vicepreședinți, Rareș Bogdan, Gheorghe Flutur, Iulian Dumitrescu și Lucian Bode. Cei patru ar fi încercat să-l determine să renunțe la ambiția de a se propune premier.

Florin Cîțu a făcut, miercuri seara, o serie de declarații contradictorii și aparent ironice referitoare la propunerea de premier. Liderul PNL a susținut că l-ar fi propus la întâlnirea cu Marcel Ciolacu pe Alexandru Rafila pentru funcția de premier, dar că liderul PSD ar fi refuzat. Tot în cheie ironică, liderul PSD i-a transmis joi dimineața că a auzit din spațiul publică că liderul PNL i-ar fi făcut o astfel de propunere și că este total de acord ca Alexandru Rafila să fie propunerea de premier.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale